Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Benestar i Serveis Socials

Salou destina 114.000 euros a la concessió d’ajuts econòmics per a les despeses de subministraments de la llar

dimarts 17 juliol 2018

El proper 21 d’agost de 2018 finalitzarà el període de sol·licituds i cobrirà la despesa ja efectuada de llum, aigua i gas dels mesos de gener a desembre de 2017

La Regidoria de Benestar i Serveis Socials de l’Ajuntament de Salou finalitzarà el divendres 31 d’agost el període per a sol·licitar ajuts econòmics d’acord amb les bases per a la concessió adjuntes (a la web http://www.ov.salou.cat) amb l’objecte de reduir el gravamen que paguen les famílies amb menys recursos en conceptes com les despeses de subministraments de la llar (aigua, llum i gas) ocasionades durant els mesos d’entre 1 de gener i desembre de 2017 (ambdós inclosos). L’import màxim que es destinarà durant l’any 2018 per a l’atorgament de les subvencions previstes en aquesta convocatòria serà de 114.000 €.

La regidora de Benestar i Serveis Socials, Estela Baeza, ha explicat que “des de la regidoria, un any més, volem donar suport econòmic a la ciutadania per poder fer front a les despeses de subministraments de la llar  amb l’objectiu d’evitar situacions de risc de pobresa energètica. Com a novetat aquest any les bases s’han modificat i dotat d’una partida econòmica superior amb l’objectiu que un major nombre de persones s’hi pugui beneficiar. Aquests ajuts són de caràcter puntual, per cada mes de subministrament pagat durant l’any anterior a la convocatòria, amb un màxim de 500€ en despeses de la llar pagades de l’any 2017, per persona beneficiària. Així mateix, s’ha prestat  especial atenció sobre aquelles persones que puguin patir una situació d’especial vulnerabilitat i que seran bonificades amb un increment del 5% sobre el total de l’ajut a percebre, com són els casos de persones que puguin acreditar d’acord amb les bases de la convocatòria: un grau de discapacitat igual a superior al 33%, famílies nombroses, família monoparental/marental o víctimes de violència de gènere”.

Aquestes ajudes estaran destinades a totes aquelles persones físiques majors de 18 anys empadronades a Salou, que justifiquin dificultats econòmiques, sempre que compleixin els requisits específics descrits a les bases que s’adjunten.

Les persones interessades poden demanar més informació a l’Espai Municipal d’Atenció Social del C/ Ebre núm. 11 o bé trucant al telèfon: 977.309.206. L’horari d’atenció serà de dilluns a divendres de 10 a 13 hores, (dimecres tancat). Per tal de dur a terme el registre de sol·licituds es poden adreçar a l’OAC , al vestíbul de l’Ajuntament de Salou de dilluns a divendres de les de 8:30 a les 14 hores.

Document Actions