Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Benestar i Serveis Socials

Salou destina 79.000 euros a la concessió d’ajuts econòmics per a les despeses de subministraments de la llar i la taxa d’escombraries

dimarts 23 maig 2017

Avui s’obre el període de sol·licituds i finalitzarà el 31 d’agost de 2017 i cobrirà la despesa de llum, aigua i gas dels mesos de juliol a desembre de 2016 i la devolució de la taxa de les escombraries 2016, ja pagada

La Regidoria de Benestar i Serveis Socials de l’Ajuntament de Salou ha obert avui dimarts, 23 de maig, el període per a sol·licitar ajuts econòmics d’acord amb les bases per a la concessió adjuntes (a la web (http://www.ov.salou.cat/SIAC/Tablon.aspx?#p6) amb l’objecte de reduir el gravamen que paguen les famílies amb menys recursos en conceptes com les despeses de subministraments de la llar (aigua, llum i gas) ocasionades durant els mesos d’entre juliol i desembre de 2016 (ambdós inclosos), així com la devolució de la taxa d’escombraries corresponent a l’any 2016 ja pagada. L’import màxim que es destinarà durant l’any 2017 per a l’atorgament de les subvencions previstes en aquesta convocatòria serà de 79.000 €.

La regidora de Benestar i Serveis Socials, Estela Baeza, ha explicat que “des de la regidoria volem donar suport econòmic puntual per cada mes de subministrament pagat durant l’últim semestre anterior a la convocatòria, amb un màxim de 510€ en despeses de la llar i en el 100% de la taxa d’escombraries pagada el 2016, per persona beneficiària i així tenir un respir per poder afrontar les despeses de l’any”.

Aquestes ajudes estaran destinades a totes aquelles persones físiques majors de 18 anys empadronades a Salou, que justifiquin dificultats econòmiques, sempre que compleixin els requisits específics descrits a les bases.

Les persones interessades poden demanar més informació a l’Espai Municipal d’Atenció Social del C/ Ebre núm. 11 o bé trucant al telèfon: 977.309.206. L’horari d’atenció serà de dilluns a divendres de 10 a 13 hores, (dimecres tancat). Per tal de dur a terme el registre de sol·licituds es poden adreçar a l’OAC , al vestíbul de l’Ajuntament de Salou de dilluns a divendres de les de 8:30 a les 14 hores.

 

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

portada_ajudes.jpg

Document Actions