Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Benestar i Serveis Socials

Salou dóna recolzament al Dia per l’Alliberament LGTBI

dimecres 28 juny 2017

Aquest matí s’ha penjat la bandera Irisada al balcó del consistori

Com a novetat s’estan pintat diversos bancs amb els colors de la bandera Irisada

 

Amb motiu del Dia Internacional per l'Alliberament LGTBI, la regidoria de Benestar i Serveis Socials ha penjat la bandera Irisada al balcó del consistori. Com a novetat d'aquest any, s'han pintat un parell de bancs situats davant de l'Ajuntament amb els colors de la bandera Irisada, i pròximament es preveu que se'n pintin d'altres en diversos indrets del municipi com ara la plaça 11 de Setembre, la Font Lluminosa, la plaça de les Comunitats Autònomes, la Font Cibernètica, i la plaça de Sant Jordi.

La regidora de Benestar i Serveis Socials, Estela Baeza, ha explicat que "aquest any hem volgut anar més enllà en el suport dels Drets LGTBI i per això hem pintat diversos bancs del municipi amb els colors de l'arc de Sant Martí". Baeza, ha afegit que "Els bancs són molt més que un equipament urbà que permet asseure's i prendre's un respir; també són un punt de reunió, de socialització i un en definitiva un lloc que permet conèixer als altres; per aquest motiu creiem que aquests bancs seran una bona iniciativa per fomentar la diversitat, el respecte i el reconeixement dels Drets LGTBI". Els bancs han estat pintats per personal del Pla d'Ocupació Local Jaume I 2017.

Recordar que ahir, es va dur a terme una formació sota el títol "El camí legal de les denúncies, Llei 11/2014 del 10 d'octubre" a la sala Mediterrània del TAS.

Galeria d'imatges

banc.jpg
banc.jpg
bandera.jpg

Document Actions