Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Benestar i Serveis Socials

Salou facilita ajuts econòmics a les entitats i associacions, en matèria d’acció social, per a 2020

divendres 21 febrer 2020

La convocatòria quedarà oberta el dilluns, 2 de març, i finalitzarà el 6 d’abril (ambdues dates incloses). Caldrà lliurar les sol·licituds a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), situada a la planta baixa de l’Ajuntament

L’objectiu és fomentar aquelles activitats orientades a la prevenció, intervenció, assistència, rehabilitació, integració social o promoció del benestar social de la ciutadania salouenca

L’àrea de Benestar, Serveis Socials i Igualtat de l’Ajuntament de Salou obre una nova convocatòria de la subvenció per a entitats i associacions, en matèria d’acció social, per a 2020.

Poden optar a aquests ajuts totes aquelles entitats i associacions sense ànim de lucre, que estiguin legalment constituïdes; tinguin la seva seu social o delegació al municipi; estiguin registrades al registre municipal d’entitats; i la seva finalitat siguin activitats en matèria d'acció social i, més concretament, relatives a la prevenció i/o inserció social.

La regidora de Benestar, Serveis Socials i Igualtat, Estela Baeza, ha assenyalat que “amb aquesta subvenció es pretén fomentar les activitats que incloguin projectes de caràcter social, realitzades per les entitats inscrites al nostre municipi”. “El teixit associatiu és fonamental a la nostra societat i, per aquest motiu, des de l'Ajuntament volem ajudar les entitats a sufragar una part del cost de les accions que realitzin”, ha manifestat l’edila.

Enguany, l’àrea destina per a la concessió d’aquestes subvencions 17.000 euros, consignats al Pressupost Municipal de l’any 2020.

L’objectiu dels ajuts és contribuir en el finançament de les despeses de manteniment de les entitats, així com fomentar la realització de les activitats de contingut social que es duguin a terme al municipi, en concret, les accions orientades a la prevenció, intervenció, assistència, rehabilitació, integració social o promoció del benestar social de la família, la infància, l’adolescència, les dones, els immigrants, les persones grans, els discapacitats i altres col·lectius en situació de risc o necessitat. També reforçaran aquelles actuacions destinades a la promoció del moviment associatiu i voluntariat social, i a l’atenció de situacions de greus mancances o d’emergència social.

El termini per presentar les sol·licituds s'obrirà el dilluns, dia 2 de març, i finalitzarà el 6 d’abril (ambdós inclosos). La documentació que cal lliurar, junt amb el model normalitzat de sol·licitud, es descriu al punt 7 de les bases específiques de la convocatòria.

Les peticions, un cop emplenades, caldrà presentar-les a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), situada a la planta baixa de l’Ajuntament, de dilluns a divendres, de 8.30 a 14 hores.

Les persones interessades poden demanar més informació, presencialment, a l’Espai Municipal d’Atenció Social (Espai MAS), ubicat al número 11 del carrer Ebre de Salou; o bé, trucant al telèfon 977 30 92 06.

Fitxers adjunts

Document Actions