Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Benestar i Serveis Socials

Salou se solidaritza amb la lluita contra el càncer, assistint a la 18a Fira de Nadal Benèfica de Freesia Group

diumenge 01 desembre 2019

La recaptació anirà destinada a la investigació i prevenció del càncer i es donarà a entitats com la Asociación Española Contra el Cáncer (AECC); l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC); i el Centro Nacional de Investigaciones Oncológicas (CNIO) 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de la regidora de Benestar i Serveis Socials, Estela Baeza, i de diversos regidors i regidores de la Corporació, ha visitat avui la 18a Fira de Nadal Benèfica, realitzada per recaptar fons destinats a la lluita contra el càncer. Un esdeveniment que ha tingut lloc al passadís del Teatre Auditori de Salou (TAS), Centre Cívic i exteriors, i que ha estat organitzat per Freesia Group, amb la col·laboració de l’Ajuntament.

El batlle també ha coincidit amb representants de diverses entitats que dediquen la seva activitat a lluitar contra aquesta malaltia, com Ana Vilallonga (AECC Tarragona); Miren Eskarne (Delegació de la AECC de Salou) i Vicente Vílchez (Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí), entre altres.

Cal recordar que ja fa 8 anys que aquest acte se celebra a les instal·lacions municipals. Els 8 anys de l’inici es van escollir altres enclavaments a Salou.

Avui, durant tot el matí i fins a mitja tarda, més d'una cinquantena de parades de regals, molts d’ells fets amb materials reciclats i artesanalment, decoracions nadalenques, postals i joguines han participat en aquesta trobada de caire solidari. 

En el decurs de la jornada, el públic que ha visitat la fira ha pogut prendre part en un gran sorteig de premis tómbola i també ha pogut visitar el Pare Noel a la seva gruta.

Així mateix, a l’entrada del TAS s’ha servit menjar casolà i begudes calentes.

Les entrades es venien a un euro i se’n destinarà la recaptació a les associacions espanyoles com la Asociación Española Contra el Cáncer (AECC), l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC); i el Centro Nacional de Investigaciones Oncológicas (CNIO).

L’organització d’aquesta fira de Freesia Group, entitat presidida per Elaine Mcparland, ha comptat amb la col·laboració de voluntaris i amb les aportacions dels comerços locals i provincials.

Els nens i les nenes han pogut entrar gratuïtament. Es calcula que la recaptació podrà estar al voltant dels 7.000 €.

Galeria d'imatges

ALCALDE FREESIA PARE NOEL.jpg
DSC_0038.JPG
DSC_2578.JPG
DSC_2626.JPG
DSC_2637.JPG
DSC_2638.JPG
DSC_2643.JPG
DSC_2669.JPG
DSC_2678.JPG
DSC_2699.JPG
DSC_2702.JPG
DSC_2715.JPG
DSC_2716.JPG
DSC_2718.JPG
DSC_2721.JPG
DSC_2727.JPG
DSC_2728.JPG
DSC_2748.JPG
DSC_2756.JPG
DSC_2764.JPG

Document Actions