Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Benestar i Serveis Socials

Salou se suma a la commemoració del Dia Internacional contra l’homofòbia al futbol

divendres 23 febrer 2018

Aquest cap de setmana lluiran pancartes als partits amb la campanya ‘Aturem la discriminació LGTBI en el futbol i arreu’

Per primer cop l’Ajuntament de Salou se sumarà a la celebració del Dia Internacional contra l´homofòbia al futbol. Per aquest motiu durant aquest cap de setmana està previst  la penjada de la bandera Irisada a les instal·lacions esportives del municipi, i també al inici de la jornada esportiva i abans d’iniciar  els partits, els equips sortiran al camp portant la bandera irisada. La campanya, que porta per títol “Aturem la discriminació LGTBI en el futbol i arreu” vol fer-la extensiva a l’àmbit de l’esport i concretament al món del futbol, per garantir els drets de totes les persones a gaudir d’una pràctica esportiva lliure de qualsevol tipus de discriminació per raó de sexe i orientació sexual.

Tot i que la data de celebració és el 19 de febrer, en coincidir en dilluns i no celebrar-se cap partit s’ha decidit passar la celebració a aquest cap de setmana quan hi ha un major moviment esportiu. Aquesta iniciativa es farà gràcies a la col·laboració entre de les regidories de Benestar i  Serveis Socials i la Regidoria d’Esports, i es duran a terme al Pavelló municipal d’esports Salou centre, on es celebra el Campionat d’Espanya Fase Final Sub-21 Femení de Futbol Sala (Organitzat per la Federació Catalana de Futbol) i al Complex Esportiu Futbol Salou on se celebraran partits de Lliga entre l’Escola UD.Salou i l’Escola Costa Daurada. A més es col·locaran cartells informatius sobre l’acció de commemoració i cartells explicatius sobre els drets dels col·lectius LGTBI amb el lema digues prou a la LGTBIfòbia!

La finalitat d’aquestes accions és fer visible en el món de l’esport la lluita per la igualtat i mostrar el nostre més profund rebuig a qualsevol tipus de discriminació per raons de sexe o gènere.

La campanya neix de la Direcció General d’Igualtat i la Secretaria General d’Esport, de la Generalitat de Catalunya i amb el suport de la Federació Catalana de Futbol.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

petita_lgbtifobia.jpg

Document Actions