Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Benestar i Serveis Socials

Salou se suma al Dia Internacional contra l’Homofòbia, la Bifòbia, i la Transfòbia

dimecres 17 maig 2017

Un taller de sensibilització i informació, juntament amb la lectura d’un manifest han estat els actes destacats

L’àrea de Benestar i Serveis Socials de l’Ajuntament de Salou s’ha volgut sumar al dia Internacional contra l’Homofòbia, la Bifòbia, i la Transfòbia.  Així doncs, ahir es va dur a terme un taller de sensibilització i informació de la llei 11/2014 als treballadors de l’ajuntament, per garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres, i intersexuals, per eradicar l’Homofòbia, la Bifòbia, i la Transfòbia.

Regidors, i personal tècnic del consistori de les àrees de cultura, esports, ocupació, ensenyament, benestar i serveis socials, turisme, i servei a les persones han assistit al taller i a la posterior lectura d’un manifest per part de la regidora de Benestar i Serveis Socials, Estela Baeza. L'activitat ha esta molt dinàmica ja que s'han plantejat activitats grupals que han fet reflexionar a les persones participants, sobre el sexe, gènere i la diversitat així com la complexitat d'abordar aquestes qüestions i quines són les eines que proporciona la LLEI11/2014, per garantir els drets de LESBIANES, GAIS, BISEXUALS, TRANSGÈNERES, i INTERSEXUALS, per eradicar l'HOMOFÒBIA, la BIFÒBIA i la TRANSFÒBIA, i com aquesta llei compromet a tot el personal de les administracions a vetllar pel seu compliment.

La regidora de l’àrea, Estela Baeza, ha volgut destacar el recolzament de l’Ajuntament de Salou vers aquests col·lectius. Ha afegit que “des de la regidoria sempre hem donat i donarem suport aquestes iniciatives i aquesta vegada hem volgut que els treballadors del consistori estiguessin ben informats i vetllessin pel compliment de la llei 11/2014.” Així mateix, avui s’ha penjat la bandera irisada a la balconada de l’Ajuntament per commemorar el dia.

Galeria d'imatges

Sin_ttulo-1.jpg
P1320285.JPG

Document Actions