Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Biblioteca

L’educadora, sociòloga i mediadora Alba Castellví parlarà del seu llibre ‘Un cistell de cireres: set contes petits per a fer-nos grans’, el proper dissabte, a la Biblioteca de Salou

dimarts 17 setembre 2019

L’acte inclourà dues parts: lectura del llibre a càrrec de l’autora; i taller emocional de reconeixement i gestió dels sentiments, adreçat a nens i nenes d’entre 5 i 11 anys

Aquesta activitat començarà a les 12 del migdia i cal fer inscripció prèvia

L’educadora, sociòloga i mediadora Alba Castellví presentarà el seu llibre “Un cistell de cireres: set contes petits per a fer-nos grans”, aquest proper dissabte, dia 21 de setembre, a les 12 hores del migdia, a la Biblioteca Pública Municipal de Salou. Aquesta activitat mostrarà a les famílies set històries perquè grans i infants gaudeixin, junts, dels contes, tot educant en l’autonomia i la responsabilitat.

Castellví, també autora del llibre bestseller “Educar sense cridar: Acompanyant els fills d’entre quatre i dotze anys en el camí cap a l’autonomia”, es va especialitzar en la gestió dialogada de conflictes i la mediació, i va exercir com a mediadora comunitària i veïnal per a diversos Ajuntaments. Des de fa uns anys, exerceix la mediació en l’àmbit privat en conflictes familiars, i, específicament,  li interessa la gestió de conflictes de convivència entre pares i adolescents. Com a mestra, ha treballat en diversos centres educatius i va optar per col·laborar en un projecte educatiu alternatiu, on exerceix d’educadora de nens i joves de 3 a 15 anys. També es dedica a impartir l’ensenyament de la mediació a màsters i postgraus.

Segons l’autora, “Un cistell de cireres” és un instrument educatiu pels pares i les mares, que els permet parlar d’aspectes importants de l’educació amb els fills. El llibre compta amb 7 narracions, amb unes guies pels progenitors, claus i reflexions, i una sèrie de preguntes referents al conte, en concret, per entrar en conversa amb els fills. A través d’aquestes preguntes, es motiva els nens i nenes a pensar sobre aquella anècdota que s’explica al llibre i, fonamentalment, sobre sí mateixos, en la seva situació domèstica, en relació amb els pares.

Al començament de l’activitat l'autora narrarà una de les set històries, i podran ser-hi els nens i nenes. A continuació, Alba Castellví pronunciarà una xerrada per a adults, amb la finalitat d’ensenyar a utilitzar els contes. Mentrestant, els petits podran gaudir d’un taller emocional de reconeixement i gestió dels sentiments, una activitat recomanada per a infants de 5 a 11 anys.

Es prega confirmació d’assistència, especificant el nombre d’adults i infants, a biblioteca@salou.cat o al 977 38 88 09.

Més informació en el següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=nffuQZriduQ

Galeria d'imatges

Cartell.jpg
biblioteca.jpg

Document Actions