Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Biblioteca

La Biblioteca de Salou celebra l’arribada de l’estiu amb un gran ventall d’activitats

divendres 05 juliol 2019

Tallers en anglès i lectures infantils són algunes de les propostes per aquests dos mesos

La Biblioteca Municipal de Salou té preparat un conjunt d’activitats per a totes les edats que es duran a terme durant aquests dos mesos d’estiu -juliol i agost-. Totes les propostes tindran lloc a les tardes a les instal·lacions de l’espai municipal.

Pels infants, la Biblioteca ofereix el Club de Lectura Infantil, amb llibres en català i castellà, que es farà els divendres de cada quinzena de juliol i agost, a les 18:30 hores, al jardí interior. Aquest club comptarà amb activitats de lectura i comprensió, lúdiques i imaginatives per a grups d’entre 7 i 9 anys -els dies 12 de juliol i 9 d’agost-, i d’entre 9 i 11 anys – els dies 26 de juliol i 23 d’agost-.

La Biblioteca també té preparades les sessions familiars “Un món ( i un munt) de dones! Dones que han fet història”, a càrrec de la cooperativa d’acció socioeducativa, Icària. Aquests tallers, es duran a terme cada dilluns i dimecres de juliol i agost, a les 18:30h, al jardí interior, i seguiran el fil conductor de les dones que han fet història al llarg dels segles gràcies als seus descobriments, invents i fites. En cada sessió es treballarà de manera lúdica i educativa la figura d’una d’aquestes dones i es recrearà algun dels seus èxits. Els infants que hi participin, tindran el paper d’investigadors i investigadores de ciència i altres matèries, comptaran amb un quadern de bitàcola on plasmaran el que aprenen en cada sessió i crearan un gran mural a la Biblioteca dedicat a cada personatge descobert. Per aquesta activitat, caldrà recollir prèviament a les instal·lacions de la Biblioteca el quadern que inclourà el programa mensual de les activitats. A més, aquelles persones que assisteixin a totes les sessions mensuals de juliol o agost d’aquests tallers, rebran una BiblioSamarreta.

Per últim, es podrà gaudir de l’English Reading Club Read and talk, a càrrec de Kids & Us Salou, els dimarts 16, 23 i 30 de juliol, al jardí interior de la Biblioteca, a les 18 hores -adreçat a públic infantil de nivell inicial-, i a les 19 hores – per adults de nivell intermedi-. Aquests tallers permetran llegir i conversar al voltant d’un llibre en anglès, cedit per la Biblioteca, per tal de poder compartir l’experiència lectora i millorar el nivell en aquest idioma.

El regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, ha destacat “la gran tasca divulgativa de la Biblioteca de Salou, per a totes les edats”. Montalà ha afegit que “la família també és un dels públics beneficiats, ja que l’entitat ofereix activitats que permeten la participació de tots els integrants d’un nucli familiar, la qual cosa enforteix els vincles afectius, i enriqueix la comunicació i el bagatge cultural”.

Cal recordar que totes les activitats són totalment gratuïtes, només caldrà fer la inscripció prèvia, ja que les places són limitades.

Per rebre més informació i dur a terme les inscripcions, les persones interessades poden adreçar-se presencialment a la Biblioteca Municipal de Salou (Carrer de Ponent, 16), o trucar al 977 38 88 09.

Galeria d'imatges

biblio1.jpg
biblio2.jpg
biblio3.jpg
biblio4.jpg

Document Actions