Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Biblioteca

La Biblioteca de Salou impulsa el nou Club de Ciència ‘La tortuga cinCiències’ per a nens i nenes de 5è i 6è de primària

dijous 17 octubre 2019

La iniciativa, que consta de 5 sessions d’activitat, es presentarà el proper dijous, dia 24 d’octubre, a les 17.30 hores. Les trobades de lectura i ciència tindran lloc el quart dijous de cada mes, a les 17.30h

Els llibres formen part de la col·lecció "La tortuga setciències", de l'editorial Animallibres

L’alumnat interessat pot inscriure’s, gratuïtament, a la mateixa Biblioteca, al telèfon 977 38 88 09 o al correu electrònic biblioteca@salou.cat

La Biblioteca Pública Municipal de Salou impulsa el Club de Ciència “La tortuga cinCiències”, una nova iniciativa, adreçada a nens i nenes de 5è i 6è de primària, que pretén apropar l’alumnat al coneixement científic a través del format d’un club de lectura i amb els llibres de la col·lecció “La tortuga setciències”, de l’editorial Animallibres.

El club proposa cinc entretingudes sessions per comentar les històries llegides, històries que exploren i descobreixen els secrets sobre l’univers, el canvi climàtic, el cos humà, la meteorologia i els nombres; acompanyades de taules, reptes, curiositats i amb un experiment científic que tancarà la sessió, per tal que els nens i nenes s’apropin a la ciència de manera lúdica i des de la lectura.

El nou Club de Ciència, de caràcter gratuït, es reunirà mensualment, el quart dijous de cada mes, a les 17.30 hores. El tret de sortida serà el proper dijous, dia 24 d’octubre, Dia Internacional de les Biblioteques, a les 17.30h, amb una sessió de presentació i el lliurament del primer llibre.

Els nens i nenes que hi participin rebran una bossa, un llapis i un quadern per escriure-hi les seves anotacions. La Biblioteca també els facilitarà un exemplar de cadascun dels llibres de lectura i una guia-programa amb totes les sessions.

Qui estigui interessat/da en participar al club, es pot inscriure, prèviament, a la Biblioteca; al telèfon 977 38 88 09 o al correu electrònic biblioteca@salou.cat. És imprescindible disposar del carnet de la Biblioteca de Salou o de qualsevol altra biblioteca de la Xarxa de Biblioteques Públiques de la Generalitat.

Cal recordar que a més d’aquesta nova iniciativa, la Biblioteca té un Club de Lectura infantil adreçat a infants de 7 a 9 anys, un Club d’Adults i un altre de temàtica femenina.

Galeria d'imatges

Club de Ciència.jpg

Document Actions