Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Biblioteca

La biblioteca de Salou lliura aquest dissabte els premis del BiblioJoc

divendres 16 novembre 2018

L’acte s’emmarca en la celebració del 26è aniversari de l’equipament

Aquest dissabte 17 de novembre tindrà lloc a la Biblioteca de Salou el lliurament de premis de la 4a edició del bibliOjOc, un joc-concurs de preguntes sobre el món dels llibres, que planteja cada setmana d’abril a octubre qüestions lingüístiques o visuals relacionades amb els llibres i la lectura amb l’objectiu de promoure la lectura i dinamitzar la cultura dels llibres. Els punts obtinguts per les respostes permeten establir un pòdium amb medalles per als tres primers classificats, però també escarapel·les per als guanyadors de cada mes de competició.

La regidora de Cultura, Mª José Rodríguez, ha volgut animar a tothom que s’afegeixi a la festa que s’emmarca dins dels actes de celebració del 26è aniversari de la biblioteca de Salou.

La festa del lliurament de premis tindrà lloc a la mateixa biblioteca a la una del migdia. Tots els guanyadors del concurs rebran premis de consum cultural, gràcies a la col·laboració de diferents establiments i entitats de Salou i de la demarcació que obsequiaran els diferents guanyadors de l’edició d’enguany.

Els participants, que competeixen amb el dorsal del nom d’un escriptor/a d’entre els més venuts de Sant Jordi, són: medalla d’or-Martí Gironell; medalla de plata-Arturo Pérez Reverte; medalla de bronze-Fernando Aramburu i els campions mensuals: maig-Elísabeth Benavent; juny-Gaspar Hernàndez; juliol-Antoni Bassas; agost-Camilla Läckberg i setembre-Héctor Lozana.

La resta de participants rebran també un obsequi per la seva participació en aquesta nova edició del bibliOjOc, molt renyida i emocionant.

 

Document Actions