Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Biblioteca

La biblioteca de Salou rep una donació de llibres infantils de mans del Club Tennis Salou H2O

dijous 25 maig 2017

L’acte va tenir lloc durant un contacontes de temàtica tennística i un joc de l'oca tematitzat en el qual se subratllaven els valors del tennis 

 

El Club Tennis Salou H2O ha dut a terme una donació de llibres infantils a la Biblioteca de Salou, fent honor a la seva missió de participar i contribuir en la nostra comunitat. Aquests llibres van ser recollits pel Club durant l'interclub de tennis celebrat el mes d'abril amb el Club de Tennis Móra d'Ebre, que va tenir lloc el primer dissabte de maig i en el qual hi van participar uns 50 de jugadors d'entre 4 i 14 anys. Dissabte passat es va dur a terme el lliurament oficial a la Biblioteca Pública de Salou, que hi va participar amb un contacontes de temàtica tennística i un joc de l'oca tematitzat i en tamany XL en el qual se subratllaven els valors del tennis.

L'acte de donació va anar a càrrec del coordinador de la secció de tennis del Club Tennis Salou H2O, Àlex Gaspà,  de la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Salou, Maria José Rodríguez i de la bibliotecària de la Biblioteca Municipal de Salou, M. Victòria Domingo.

Després del lliurament, Gaspà, qui es declara un lector acèrrim de llibres, va indicar que "feia temps que volíem fer una activitat com aquesta, en la qual uníssim esport i lectura, i gràcies a la col·laboració de la Biblioteca Municipal de Salou ha estat un èxit i ja estem pensant en repetir-la ".

Per la seva banda, Rodríguez va agrair "al club i a l'Àlex aquesta iniciativa esportiva i educativa de la qual es beneficiaran els nens i pares que van a la Biblioteca" i va destacar els avantatges de la lectura "per millorar la concentració i desenvolupar la imaginació, adquirir vocabulari, millorar l'expressió i la comprensió lectora, i desenvolupar la personalitat ".

Els llibres estaran exclosos de préstec durant aquest mes, perquè puguin ser consultats, abans que passin a formar part del fons infantil de manera permanent. L'experiència va tenir molt bona rebuda per part dels participants i ja se'n preveu una nova edició per al proper any.

Galeria d'imatges

biblio.jpg
06.JPG
02.JPG

Document Actions