Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Biblioteca

La Biblioteca inicia avui un cicle de tallers de lectura i dibuix dedicats a l’obra de Harry Potter “El poder de l’escombra”

dimarts 09 abril 2019

Es tracta d’un conjunt d’activitats per potenciar Sant Jordi a càrrec de dibuix&educació de Francesc Miguel

La Biblioteca Municipal de Salou inicia avui el cicle de tallers “El poder de l’escombra” amb motiu de la festivitat de Sant Jordi. Es tracta d’un conjunt de quatre sessions de lectura i dibuix de l’obra “Harry Potter i la pedra filosofal”, a càrrec de dibuix&educació Francesc Miguel. Aquest cicle de tallers té com a objectiu aprofundir en el coneixement del primer llibre de la saga Harry Potter a través d’un recorregut per la màgia, l’arquitectura, l’art, els personatges i el llenguatge que s’amaguen rere el rastre de l’escombra a partir de la lectura en veu alta, la tertúlia, la consulta de material complementari i el dibuix.

Així, es duran a terme quatre tallers, amb possibilitat d’un cinquè, els dimarts i dijous 9, 11, 23 i 25 d’abril en horari de 18 a 19:30 hores, tots ells adreçats a lectores i lectors de 8 a 13 anys. Cada participant recollirà els treballs duts a terme al llarg de les sessions en una carpeta de disseny exclusiu i des de la Biblioteca se li prestarà un exemplar del llibre. Les places són limitades per ordre d’inscripció.

Document Actions