Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Biblioteca

La Biblioteca Municipal de Salou acull actes solidaris a favor de La Marató de TV3

dimarts 10 desembre 2019

Una xerrada per conèixer les malalties minoritàries, el taller ‘Com parar una taula de Nadal’ i la ‘4a Marató de Contes Solidaris’ són les activitats que es duran a terme demà dimecres, dia 11, i dissabte, 14 de desembre, a la Biblioteca, amb la finalitat de recaptar fons per La Marató de TV3

L’Associació tarragonina ‘Rodes solidàries’ i el restaurant ‘Deliranto’ participaran en els actes programats

La Biblioteca Pública Municipal de Salou acollirà activitats solidàries a favor de La Marató de TV3 amb la col·laboració de l’associació tarragonina “Rodes Solidàries” i el restaurant “Deliranto” de Salou. Els actes tindran lloc demà dimecres, dia 11, i dissabte, 14 de desembre, amb la finalitat de destinar, íntegrament, la recaptació a La Marató 2019, per a la investigació de les malalties minoritàries.

El primer dels actes consisteix en una xerrada per conèixer de prop les malalties minoritàries. Aquesta anirà a càrrec de Martí Suriñach, president de “Rodes solidàries”, qui explicarà la tasca que duu l’associació pels afectats i les seves famílies, i també parlarà d’alguns nous projectes. L’activitat tindrà lloc demà dimecres, 11 de desembre, a les 18.30 h.

Seguidament, es durà a terme el taller “Com parar una taula de Nadal”, de la mà del xef Josep Moreno, del restaurant ‘Deliranto’ de Salou, recent guanyador d’una estrella Michelin. En aquest taller es podran aprendre conceptes com on col·locar les copes d’aigua, vi i cava, així com la correcta ubicació del tovalló a la taula. Per acabar, tindrà lloc una rifa d’un sopar per a dues persones al restaurant i espai gastronòmic d’estil informal, “Cook and Travel”, entre tots els/les participants. Cal recordar que la inscripció prèvia a l’activitat és obligatòria i el donatiu és de 5€ per persona, donat, íntegrament, a La Marató.

D’altra banda, la Biblioteca Municipal organitzarà la “4a Marató de Contes Solidaris”. Aquest acte consistirà en la narració de relats surrealistes i contes clàssics. Tindrà lloc el proper dissabte, 14 de desembre, a les 10 h, amb la col·laboració de personalitats i representants d’entitats de la ciutat. Aquesta activitat se suma a la venda solidària de llibres de segona mà que la Biblioteca ja duu a terme des del dilluns passat, 11 de novembre.

Finalment, cal recordar que La Marató de TV3 aquest any destina la recaptació a la investigació de les malalties minoritàries, les quals són molt poc freqüents, afecten un màxim de 5 persones per cada 10.000 habitants i acostumen a ser greus, cròniques, progressives i discapacitants.

Galeria d'imatges

Marató de Contes.jpg
Taller Deliranto_Rodes solidàries.jpg

Document Actions