Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Biblioteca

La Biblioteca Municipal de Salou dóna la benvinguda a l’estiu amb un programa d’activitats dedicat als esports olímpics

dilluns 09 juliol 2018

Els nens i nenes d’entre 9 i 12 anys podran gaudir del Club de Lectura Infantil els dilluns a les 18 hores

També podran participar als tallers “3, 2, 1... Llestos! Olimpíades de lectura”, per tal de conèixer en profunditat els esports olímpics

La Biblioteca Municipal de Salou ha preparat un conjunt d'activitats dirigides als infants per aquest estiu 2018, que es duran a terme durant els mesos de juliol i agost. Les activitats tenen una durada d'una hora aproximadament i són gratuïtes, encara que és necessari que els nens i nenes assistents recullin a la Biblioteca el passaport literari amb el programa mensual de les activitats.

 

Una de les activitats d’estiu és el Club de Lectura Infantil, un espai de trobada per als joves lectors, on podran llegir, divertir-se i adquirir coneixements sobre l’esport a través de la lectura del llibre “Los 4 Sherlocks: Un atraco muy deportivo” de l’escriptor Jesús Cortés. Es tracta d’un conjunt de tallers destinats a nens i nenes d’entre 9 i 12 anys, que es duran a terme cada dilluns del mes de juliol a les 18 hores.

L’altra activitat que té preparada la Biblioteca són els tallers “3, 2, 1... Llestos! Olimpíades de lectura”, on cada setmana els nens i nenes assistents tindran l’oportunitat de conèixer en profunditat dos esports diferents i cada mes d’esforçar-se per pujar al pòdium. Cada sessió consta de la lectura d’un conte específic sobre l’esport corresponent, i d’un taller ja sigui de manualitats, de lectura, de música, de jocs o literari, per tal de conèixer els esports olímpics d’una manera lúdica, així com també els valors de l’esport. Els infants que hi participin a totes les sessions mensuals, aconseguiran un rècord olímpic i rebran com a premi una súper “Bibliosamarreta”, mostrant el seu passaport literari quan passin pel mostrador amb el préstec. Aquesta activitat es durà a terme tots els dimecres i divendres de juliol i agost, a las 18:30h al jardí interior de la Biblioteca.

 

Per la regidora de Cultura, Mª José Rodríguez, “és important oferir als més joves de la casa que gaudeixen de gairebé tres mesos de vacances escolars alternatives d’entreteniment relacionades amb els llibres i l’aprenentatge però des d’un vessant lúdic”.

 

Galeria d'imatges

3,2,1_olimpiades_biblioteca-estiu_salou.jpg

Document Actions