Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Biblioteca

La biblioteca municipal de Salou redissenya el seu logotip coincidint amb els 25 anys de vida

dimarts 30 maig 2017

Per tal de celebrar l’efemèride s’organitzaran  un total de 25 accions al llarg de l’any, entre ells un vídeo de presentació del nou logo

La biblioteca municipal de Salou celebra aquest 2017 els 25 anys de vida i ho fa organitzant un seguit d’accions que pretenen reivindicar la vitalitat de la instal·lació i el servei a la ciutadania. Per la regidora de Cultura, Mª José Rodríguez, “tenim previstes 25 accions que promouran la lectura, tant impresa com audiovisual, en format llibre, sonor i digital, en llenguatge cinematogràfic i gràfic, a dins i fora de la Biblioteca, a través de les xarxes i en tallers presencials, de forma individual i també col·lectiva, íntima i festiva... Accions en tots els formats que té la lectura avui dia”.

Així, aquests darrers dies s’han iniciat la primera de les accions: la presentació del canvi de logotip que seguirà un conjunt d’activitats els propers mesos. Aquest logo, com es pot veure en un vídeo editat per a l’ocasió, mostra un llibre obert en moviment i s’identifica amb ‘25 anys’ l’efemèride.

Altres accions que es duran a terme properament són l’enregistrament d'un audiollibre, la continuació del bibliOjOc sobre Salou, la creació d’una APP per a mòbil, la celebració d’un concert infantil, a més d’una exposició sobre els escriptors que han passat per la Biblioteca, un taller d'escriptura creativa; una excursió fins a la Biblioteca de Catalunya, una cata literària, l’organització d’una flashmob d’usuaris; una trobada de booktubers; l’edició d’una auca o infografia dels 25 anys. De fet, entre la llista d’activitats que es desenvoluparan els propers mesos també hi ha la celebració d’un club de lectura amb l’escriptor i supervendes Xavier Bosch, a més de projeccions de cinema + tertúlia; un concurs fotogràfic de racons de lectura de Salou, premis als superlectors, trobada de videojocs... entre un llarg etcètera.

Apuntar finalment que, des del govern municipal, s’està treballant en una nova biblioteca per ampliar i millorar el servei que es presta al ciutadà.

Galeria d'imatges

logobiblio.jpg

Document Actions