Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Biblioteca

La Biblioteca Pública de Salou celebra el seu 25è aniversari inspirat en el món del circ

dimecres 16 agost 2017

Malabarismes, pallassos, titelles, música i pastissos van donar forma a una tarda plena de diversió i imaginació

En el marc dels actes dels 25 anys de la Biblioteca de Salou, aquesta setmana s’ha organitzat la festa d’aniversari de la Biblioteca que, per primera vegada, s’ha celebrat també a l’agost perquè els usuaris d’estiu poguessin gaudir de la celebració de l’aniversari. La festa s’ha desenvolupat en el marc del circ, perquè el món del circ és sinònim de màgia, emoció i  imaginació descoberta. Com ha assenyalat la regidora de Cultura i Festes, Mª José Rodríguez, “com el món dels contes, on tot és possible i on la imaginació juga un paper imprescindible”.

L’espectacle de petit format va anar a càrrec de la pallassa Serafina de la companyia Cirquet Confetti, qui va oferir números de malabarismes, equilibristes, pallassos, titelles, il·lusionisme i música, la qual va treure, com per art de màgia, d’una maleta. A continuació, els més de 130 nens i nenes de totes les edats, amb els seus respectius pares, van poder fer d’artistes gràcies al taller de malabars en què van poder provar molts dels elements que conté un circ: bitlles, cèrcols, pilotes, mocadors, carioques, diàbolos, plats xinesos i xanques de diferents alçades. Per acabar la festa, els nens i nenes van bufar les 25 espelmes mentre cantaven amb so de trompeta la cançó tradicional i es van repartir entre tots els assistents els tres pisos de pastís de xocolata.

Durant la festa els assistents es van poder fotografiar amb complements de circ en un photocall dels 25 anys de la Biblioteca i, prèviament, havien pogut consultar i prendre en préstec la guia temàtica i l’especial dels llibres de circ i màgia disponibles a l’espai.  La festa es va iniciar a les 18h de la tarda al jardí de la Biblioteca, que s’havia tematitzat amb un símil de carpa circense que cobria els assistents i va acabar passades les 20h de la tarda amb les darreres mossegades de xocolata.

Si us heu quedat amb ganes de més festa o no heu pogut assistir, heu de saber que la pròxima funció està a punt de començar... perquè cada mes hi haurà alguna de les 25 accions que festegen el 25è aniversari de la Biblioteca Pública Municipal de Salou.

 

Galeria d'imatges

photocall.jpg
ambient.jpg
pastis.jpg

Document Actions