Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Biblioteca

Les novetats del fons

Novetats 2023

 

Novetats 2022

 

Novetats 2021

 

Novetats 2020

 

Novetats 2019

 

Novetats 2018

 

Novetats 2017

 

 

 

 La biblioteca incorpora mensualment com a novetats novel·la contemporània per a adults, tant d'autors nacionals com estrangers, en català i castellà i 1 títol en cadascuna de les llengües estrangeres més utilitzades (anglès, francès, alemany, italià i rus), així com 1 novel·la en francès d'autor africà. També s'inclouen novetats de novel·la juvenil  i còmic.

Per als infants també hi ha novetats cada mes amb llibres de roba de gomet rosa (fins a 3 anys), àlbums il·lustrats de gomet blau (fins a 6 anys), gomet vermell (fins a 10 anys) i contes de gomet verd (fins a 12 anys). Així com contes pensats expressament per començar a llegir en lletra de pal, lletra lligada i primers nivells de lletra d'impremta, i ocasionalment amb pictogrames.

Les novetats estan en expositors perquè es reconeguin com a tal, però també són prestables. Tots els documents tenen la fotocòpia de la portada exposada, si només resta aquesta fotocòpia voldrà dir que aquell document està prestat, per tant caldrà fer-ne reserva.

Els llibres de coneixements, tant d'adults com infantils, i material audiovisual (CD, DVD i videojocs) no són mensuals, sinó que es mantenen durant un trimestre. Així doncs, les novetats de coneixements i audiovisual segueixen la periodicitat següent:

PERIODICITAT DE LES NOVETATS DE CONEIXEMENTS I AUDIOVISUALS

- febrer-març-abril

- maig (recull els més venuts de Sant Jordi en no-ficció i no hi ha material audiovisual)

- juny-juliol-agost

- setembre-octubre-novembre

- desembre-gener

Document Actions