Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Biblioteca

Les seccions

diumenge 01 gener 2017

les seccions

A la biblioteca hi trobaràs les següents seccions:

  • Col·lecció local: Llibres i documents (fullets, programes, premsa i audiovisuals) sobre Salou, realitzats per autors locals o que tinguin per matèria la ciutat.  Material de consulta i exclòs de préstec per la seva especificitat. Ubicat a la planta baixa.
  • Espai Jove: Novel·la juvenil de diversos gèneres i còmic, classificat en diverses categories: novel·la gràfica, superherois, manga, humor, aventures i costumista.  Revistes d'interès juvenil. Cabines individuals per visionar pel·lícules i escoltar música, ordinador amb premsa electrònica i per a la connexió a Internet, consoles Wii U i Play Station 4. Primera planta.
  • Fonoteca: Música en CD de diferents estils i gravacions de contes o obres llegides per a consulta en sala i préstec. Planta Baixa.
  • Préstec general: Llibres de coneixements sobre qualsevol matèria i novel·la en diverses llengües per a adults i joves. Planta Baixa.
  • Hemeroteca: Premsa diària i publicacions oficials i periòdiques de diverses matèries per a consulta en sala i préstec. Planta baixa.
  • Infantil: Llibres d’imaginació en diverses llengües i de coneixements sobre qualsevol matèria, diccionaris, enciclopèdies i revistes especialitzats per als infants,  música infantil i contes enregistrats, cinema en DVD de dibuixos animats i documentals per a la consulta i el préstec. Planta baixa.
  • Referència: Diccionaris diversos (de definicions, traductors, sinònims i antònims, etimològics...) i enciclopèdies generals i específiques sobre diverses matèries per a la consulta en sala, exclòs de préstec. Planta baixa.
  • Videojocs: Jocs per a PC, Wii i Wii U, Play Station 3 i 4 i Nintendo DS. Planta baixa.
  • Videoteca: Cinema i documentals per a l'oci i l'aprenentatge per a préstec. Planta baixa.

Galeria d'imatges

Referència_diccionaris.jpg
Fonoteca.jpg
Col·lecció local.jpg
Sala gran.jpg
BibSalou_general.jpg
BibSalou_hemeroteca.JPG
Secció infantil nova0.jpg
llibres biblio.JPG
Novetats infantils.jpg
NovetatsJuvenils.jpg
seccio jove.jpg
biblio façana.jpeg
BibSalou_hemeroteca.JPG
info prestec.jpg
jardi frontal biblioteca.jpg
seccio jove comic.jpg
2.png
3 (3).png

Document Actions