Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

“Introspecciones”, la nova exposició col·lectiva dels artistes Sara Sarabia i David Burbano a la Torre Vella

divendres 23 març 2018

Les obres mostren les tensions i contradiccions de l’existència humana a través de microrrelats autorreferencials

La Torre Vella de Salou acull la nova exposició col·lectiva, “Introspecciones”, dels artistes Sara Sarabia i David Burbano. Es tracta d’uns autorretrats que mostren una part del seu jo interior des de dos processos d’introspecció diferents.

Per una banda, l’artista granadina Sara Sarabia ofereix a la ciutadania  la seva mostra “Mudar”, un conjunt d’obres realitzades amb materials poc convencionals com l’aigua i l’oli que combina experimentalment amb polímers, resines i pigments. Mitjançant elements de laboratori, estableix un paral·lelisme entre la investigació de caire conceptual i filosòfic referent a la identitat i aquella més formal i científica pròpia de la biologia humana i animal. El seu treball, extremadament acurat i coherent, crea representacions metafòriques dels processos de construcció i transformació de la identitat.

Per altra banda, l’artista malagueny David Burbano desenvolupa una reflexió, “El Olvido del yo”, en relació a la tendència d’algunes persones a sacrificar la seva vida envers els altres. La mostra intenta reflectir la pròpia existència de l’autor, amb 43 peces – 10 fotografies digitals impreses en paper acetat transparent; i 33 cartolines blanques-, una per cada any de la seva vida. L’artista intercala una sèrie de personatges entre les peces, persones que conformen i donen sentit a la seva realitat. A més, es tracta d’una exposició ideada expressament per l’espai de la Torre Vella.

L’exposició romandrà oberta des d’avui divendres 23 de març fins al proper 22 d’abril en horari de dilluns a dissabte, de 18h a 20 hores. Diumenges i festius, tancat.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

petita_introspecciones.jpg

Document Actions