Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

La Torre Vella acull l’exposició “Natures Intemporals” de l’autora Gràcia de la Hoz

divendres 13 octubre 2017

L’exposició que s’inaugura avui divendres es podrà visitar fins el proper 18 de Novembre

La Torre Vella de Salou continua amb la temporada d’exposicions d’art contemporani 2017. Avui divendres a les 8 de la tarda, s’inaugurarà l’exposició Natures Intemporals, de l’autora Gràcia de la Hoz. Per primera vegada, l’edifici acull les imatges de l’artista amb una gran satisfacció, la qual compta amb una brillant trajectòria dedicada a la pràctica i a la didàctica de la fotografia.

En la present exposició, l’autora ens presenta un veritable regal per la vista i els sentits. De la Hoz, assoleix la innovació. En les seves obres, el temps s’ha detingut, mantenint una quietud i un ambient d’irrealitat que supera la pròpia realitat.

Dins l’exposició el visitant pot distingir diverses varietats en funció de l’entorn o del fons. A través de les seves obres, de la Hoz ens parla de l’efímer de la bellesa on les imatges ens transporten a una altra època.

L’exposició romandrà oberta des d’avui divendres 13 d’octubre i fins al proper 18 de novembre en horari de dilluns a dissabte, de 18 a 20 hores. Diumenges i festius, tancat.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

tvella.jpg
tvella.jpg
tvella.jpg
Carttell_Horizontal_Gracia_de_la_Hoz.jpg

Document Actions