Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Educació

Alumnes de l’Escola Clémence Isaure de Toulouse visiten l’Ajuntament de Salou

dilluns 14 gener 2019

L’alumnat i les professores han dut a terme un intercanvi lingüístic amb l’Institut Jaume I del municipi amb l’objectiu d’aprendre francès i castellà

 

L'alcalde de Salou, Pere Granados, junt amb la regidora d’Ensenyament, Julia Gómez, han rebut aquest matí a l’alumnat i a les professores del Collège Clémence Isaure de Toulouse que formen part de l’intercanvi lingüístic amb l’IES Jaume I del municipi. L’objectiu d’aquesta activitat és compartir experiències amb alumnes d’altres centres com un procés enriquidor tant pels alumnes com pel professorat implicat en els diversos intercanvis, a més d’aprendre les dues llengües, francès i castellà.

Els alumnes que formen part d’aquest intercanvi amb l’Institut són els alumnes de 3er d’ESO del IES Jaume I. Es compta també amb la col·laboració de les famílies de l’ alumnat on residiran aquest dies. L’alcalde ha animat als estudiants a seguir estudiant i aprendre diferents llengües que seran profitoses pel futur, a més han estat parlant del municipi, de la importància del turisme per Salou i la cultura de Toulouse. Un cop finalitzada la recepció-que ha tingut lloc a la sala de plens de l’Ajuntament- els alumnes, les professores i l’alcalde i regidora s’han fet una foto de grup.

Galeria d'imatges

P1140829.JPG
P1140843.JPG

Document Actions