Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Educació

El Servei Local de Català de Salou prepara una nova edició del programa Voluntariat per la llengua

divendres 11 octubre 2019

Es tracta de conversar durant una hora a la setmana en català durant 10 setmanes, per guanyar fluïdesa i seguretat

Les inscripcions es podran fer, fins al dia 22 d’octubre, al Servei Local de Català de Salou, situat a l’Atenea (Av. de Pau Casals, 14, 1r), el proper dimecres, dia 16, de 10 a 13h; per telèfon, al 977 35 21 47; per correu electrònic, a salou@cpnl.cat; o a la pàgina web www.vxl.cat/participa-hi

El Servei Local de Català de Salou prepara la 28a edició del programa Voluntariat per la llengua, que consisteix a aparellar una persona catalanoparlant que fa de voluntària amb una persona no catalanoparlant que tingui interès a practicar el català.

És per això que es busquen voluntaris catalanoparlants que vulguin participar en aquesta nova edició del programa.

D’altra banda, totes les persones que necessitin practicar el català oral per guanyar fluïdesa i seguretat d'una manera distesa, poden apuntar-se com a aprenentes. Aquestes persones poden ser alumnes dels cursos de català o no.

Un cop les dues persones entren en contacte, només hauran de pactar dia, hora i lloc de trobada. En definitiva, es tracta de conversar durant una hora a la setmana en català durant 10 setmanes.

Les persones que estiguin interessades a participar-hi com a aprenentes o com a voluntàries poden adreçar-se, fins al dia 22 d’octubre, al Servei Local de Català de Salou, situat a l’Atenea (Av. de Pau Casals, 14, 1r), el proper dimecres, dia 16, en horari de 10 a 13 hores; per telèfon, al 977 35 21 47; o per correu electrònic, a salou@cpnl.cat. També poden registrar-se, directament, al programa a través del web www.vxl.cat/participa-hi.

Document Actions