Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Educació

Els centres educatius de Salou fan Jornades de Portes Obertes, en les properes setmanes

dimecres 19 febrer 2020

Als mesos de febrer, març i abril, les llars d’infants, escoles i instituts del municipi donaran l’oportunitat a les famílies de conèixer les instal·lacions i l’equip docent, davant la proximitat de la preinscripció al curs escolar 2020-2021

Els centres educatius de Salou obriran les seves portes, durant les properes setmanes, davant la proximitat de la preinscripció al proper curs escolar 2020-2021. La regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, ha manifestat que “d’aquesta manera, les famílies tindran l’oportunitat de conèixer, de primera mà, les instal·lacions i l’equip docent, així com l’oferta educativa de cada centre, per tal de triar quin consideren més adient pels seus fills i filles”.

Participaran a les Jornades de Portes Obertes: les llars d’infants Balena Blava i Cavallet de Mar; les escoles Elisabeth, Europa, Salou, Santa Maria del Mar i Vora Mar; i els instituts Jaume I i Marta Mata.

Durant aquestes jornades es fa una presentació on s’explica el funcionament del centre, l’ideari, el model educatiu i la seva organització.

Des de l’àrea de Serveis Educatius es recomana assistir a les jornades de portes obertes, així com a les entrevistes informatives que convoquen els centres, per tal de tenir un primer contacte i recollir informació que pugui ajudar les famílies en la seva elecció.

Les dates de les Jornades de Portes Obertes són les següents:

Escoles

  • Escola Elisabeth: dissabte, 29 de febrer, a les 10 h.
  • Escola Europa: dilluns, 16 de març, de 17.15 a 19.30 h.
  • Escola Santa Maria del Mar: dimarts, 17 de març, de 10 a 18 h.
  • Escola Vora Mar: dimecres, 18 de març, de 15 a 18 h.
  • Escola Salou: dijous, 19 de març. Primera sessió de 10 a 12 h. Segona sessió de 15 a 17 h.

Instituts

  • Institut Jaume I: Educació Secundària Obligatòria (ESO): dilluns, 16 de març, a les 17.30 h. / Batxillerat, cicles formatius i ensenyaments esportius: dimecres, 29 d’abril, a les 18 h.
  • Institut Marta Mata: Educació Secundària Obligatòria (ESO): dimecres, 18 de març, a les 17 h. / Batxillerat: dijous, 30 d'abril, a les 18.30 h.

Llars d’infants

  • Balena Blava: dilluns, 20 d’abril, de 10 a 12 h, i de 16.30 a 19 h.
  • Cavallet de Mar: dilluns, 20 d’abril, de 10 a 12 h, i de 16.30 a 19 h.

Galeria d'imatges

EUROPA.jpeg
SANTA MARIA DEL MAR.jpeg
SALOU.jpeg
VORA MAR.jpeg
ELISABETH.jpeg
JAUME I.jpeg
MARTA MATA.jpeg
BALENA BLAVA.jpeg
CAVALLET DE MAR.jpeg

Document Actions