Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Educació

Gairebé 300 alumnes inicien el nou curs a l’Escola Municipal de Música de Salou

dilluns 25 setembre 2017

Aquest curs esta ple d’activitats com diversos tallers, un cor de mares i pares, el Cor d’aprenentatge bàsic, entre d’altres

L’Escola Municipal de Música de Salou, inicia el nou curs oferint formació musical a alumnes a partir dels 4 anys, edat en la que fan Sensibilització Musical. A partir dels 6 anys coneixen de prop i proven tots els instruments musicals de l’Escola a la Roda d’Instruments. A partir dels 7 anys (Aprenentatge Bàsic) a part del Llenguatge Musical ja comencen fent classe individual d’instrument. També s’ofereixen quatre cursos de nivell mitjà, a partir dels 12 anys, a més de cursos de règim lliure per adults que no fan ensenyament reglat.

Un any més, l’Escola ha incorporat per a aquest grup, el Cor d’Aprenentatge Bàsic, per a que puguin gaudir també d’una agrupació pròpia. A més, està demostrat que començar a cantar en edats més petites afavoreix l’educació de l’oïda, i la millora de la qualitat dels petits cantaires acabarà repercutint poc a poc en la resta de cors de l’Escola pels que aniran passant a mida que vagin creixent.

Aquest nou curs, l’EMMS també tindrà el COR DE MARES I PARES obert a tots aquells adults que vinculats d’alguna manera a l’Escola (ja sigui com a família o com a alumne de Règim Lliure de l’Escola), vulguin participar també de les nostres activitats.

Cal destacar la renovació de l’equip directiu que durant aquest curs 2017-18 esta format per Ferran Fabregat com a director, Jordi Gallén com a Cap d’Estudis, i Xavier Carcolé com a Coordinador pedagògic. Pel que fa al claustre de professors, el formen 17 persones amb especialitats de piano, violí, violoncel, flauta, clarinet, trompeta, percussió, saxo, i guitarra.

Galeria d'imatges

emms.jpg
teatre_auditori_ext02.jpg

Document Actions