Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Educació

L’Ajuntament de Salou aprova la convocatòria per a la concessió de subvencions per a estudis universitaris

dimarts 04 setembre 2018

En total es destinaran més de 10.200 euros a aquestes beques

L’ajuntament de Salou ha convocat una nova edició de les subvencions per als estudis universitaris 2018. L’atorgament d’aquestes beques té com a objectiu donar suport als projectes de formació dels estudiants que la sol·licitin i premiar el bon rendiment acadèmic amb la pretensió de ser un incentiu per a la continuïtat dels seus estudis, tot tenint en compte la situació socioeconòmica familiar.

Els estudiants que vulguin optar a les beques, han d’estar empadronats a Salou almenys durant els dos anys previs al moment de la sol·licitud de la beca, i aportar tota la documentació mencionada en les bases i complir amb els requisits que s’hi estableixen en el moment de la inscripció.

La regidora d’Ensenyament, Julia Gómez, ha explicat que “com Ajuntament, sempre hem demostrat un ferm compromís per millorar la formació i, de fet, participem de manera transversal en molts programes a diferents centres educatius”.

El termini de presentació de les sol·licituds finalitzarà el proper 5 d’octubre, i es podran presentar presencialment i a través de la seu electrònica de l’ajuntament de Salou. La resolució de les beques es durà a terme en un termini de 6 mesos.

Fitxers adjunts

Document Actions