Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Educació

L’alcalde Pere Granados i la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, reben l’alumnat de l’escola anglesa St. Bartholomew’s, d’intercanvi amb l’Escola Elisabeth

dijous 06 febrer 2020

Els estudiants de Newbury es quedaran una setmana a Salou, i, al mes de juliol, seran els salouencs els que viatgin fins a la ciutat d’Anglaterra

L’alcalde de Salou, Pere Granados, i la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, han rebut aquest matí, l’alumnat de l’escola St. Bartholomew’s de Newbury (Anglaterra), que, durant tota aquesta setmana, són d’intercanvi amb l’Escola Elisabeth del municipi.

Enguany, han gaudit d’aquesta experiència un total de 15 estudiants, d’entre segon i quart d’ESO, acompanyats per dues de les seves professores de castellà del centre educatiu anglès, Mary Wood i Imogen Brown. També els ha acompanyat la professora d’anglès de l’Escola Elisabeth, Mónica Espinilla.

L’alcalde Pere Granados els ha explicat la història del Rei Jaume I en la seva conquesta de Mallorca, i ha respost a les diverses preguntes que li ha formulat l’alumnat sobre els seus costums i hàbits, com, per exemple, si havia viatjat alguna vegada a Anglaterra, i si havia viscut sempre a Salou.

El batlle ha lliurat a les professores una reproducció del segell reial del Rei Jaume I, que tenia quan va salpar de Salou, l’any 1229. Junt amb la regidora, el mandatari també ha entregat a els/les alumnes uns detalls.

Al mes de juliol, seran els estudiants de l’Escola Elisabeth els que viatgin fins a Newbury, on també podran participar d’activitats i excursions per la ciutat anglesa.

Galeria d'imatges

3.JPG
02.JPG
4.JPG

Document Actions