Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Educació

L’alcalde Pere Granados i la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, visiten l’Institut Jaume I, per tal de conèixer els nous projectes del centre

dijous 05 març 2020

El batlle i l’edila han intercanviat impressions amb la directora Montserrat Vallés, i han tractat diversos projectes del centre i del municipi, relacionats amb els àmbits esportiu, turístic i sostenible

L’alcalde de Salou, Pere Granados, i la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, han visitat aquest matí l’Institut Jaume I, per tal de conèixer, de primera mà, els projectes de present i de futur del centre i fer un intercanvi d’impressions amb l’equip directiu.

La directora Montserrat Vallés; acompanyada pel cap d’estudis adjunt, Paco Gaya; i el cap d’estudis, Joan Pons; ha explicat al batlle i l’edila la voluntat del centre de reforçar el posicionament de l’institut en l’àmbit esportiu, ja que, actualment, com ha anunciat Vallès, el Jaume I és referent en la província pel fet d’adaptar els horaris als alumnes que practiquen esports d’alt rendiment.

Cal dir que el centre, enguany, està realitzant el nou curs 3x2, que consta del cicle de Salvament i Socorrisme, junt amb la branca científica de Batxillerat. D’aquesta manera, els alumnes obtenen, en tres anys, dos títols; i, l’últim any, poden triar si acabar el Batxillerat o fer la prova per accedir al cicle superior.

La directora també ha fet referència al nou curs 3x2 de vela, dins els ensenyaments esportius, manifestant l’objectiu del centre d’especialitzar-se en aquesta pràctica esportiva, per tal d’apropar els joves al món marítim.

Vallés també ha dit que l’institut està treballant per conèixer, en profunditat, l’arribada del Rei Jaume I a Salou. En aquest sentit, l’alcalde Pere Granados ha felicitat el centre per la gran tasca que estan realitzant, i els ha encoratjat a participar en la festa del municipi en la propera edició.

La regidora Julia Gómez, ha assenyalat que “les visites que realitzem cada any tenen com a objectiu conèixer el bon funcionament del centre i establir unes línies de treball d’acord amb les necessitats de cadascun, per tal que tots ells comptin amb les millors condicions”.

Durant la visita, la directora Montserrat Vallés els ha mostrat els espais de pícnic que s’han col·locat al pati de l’Institut, i la intenció del centre en convertir la sala d’actes en un espai multifuncional, amb dues zones diferenciades, a una dels quals es podrà accedir de forma externa, sense haver d’entrar al centre. L’objectiu és aprofitar, al màxim, aquest gran espai de què disposa el centre.

Actualment, l’Institut Jaume I compta amb uns 890 alumnes, entre els ensenyaments d’Educació Secundària Obligatòria (ESO), les diferents modalitats de Batxillerat, els diferents cicles formatius de grau mitjà i superior, i els ensenyaments esportius.

Galeria d'imatges

1.png

Document Actions