Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Educació

L’alcalde Pere Granados rep la visita dels alumnes de l’escola anglesa St. Bartholomew’s d’intercanvi amb l’Escola Elisabeth

divendres 08 febrer 2019

Els estudiants de Newbury també han aprofitat la visita per conèixer els elements festius de la Festa Major de Salou

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de la regidora d’Ensenyament, Julia Gómez, ha rebut la visita dels alumnes de l’escola anglesa St. Bartholomew’s de Newbury d’intercanvi amb l’Escola Elisabeth. Enguany han gaudit d’aquesta experiència un total de 15 estudiants, d’entre segon i quart d’ESO, acompanyats per dues de les seves professores del centre educatiu anglès. El batlle els ha explicat la història del municipi i ha respost alguns dubtes dels alumnes, com el significat de l’escut de la corporació, i juntament amb la regidora, ha fet entrega d’ un llibre de Salou a les professores i d’uns detalls als estudiants d’intercanvi.

Posteriorment, i coincidint amb la Festa Major d’Hivern, els alumnes han aprofitat la visita per conèixer els elements festius exposats al Teatre Auditori de Salou, entre els quals es trobaven els Gegants, els capgrossos i la Mulassa, així com també la indumentària del Ball de Bastons i Ball d’Espases. 

Galeria d'imatges

P1150389.JPG
P1150437.JPG
P1150466.JPG
P1150476.JPG

Document Actions