Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Educació

L’alcalde rep un grup de joves de Lycée Agricole Toulouse-Auzeville

dimarts 03 abril 2018

Estan passant uns dies d’intercanvi amb l’Institut d’Horticultura i Jardineria de Reus i duran les pràctiques al municipi de Salou en els propers dies 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha rebut juntament amb la regidora d’Ensenyament, Júlia Gómez, i la regidora de manteniment de la ciutat, Mª José Rodríguez, a un grup de joves de Lycée Agricole Toulouse-Auzeville, a la zona de Toulouse, França. Es tracta d’un col·lectiu de 17 joves que estudia paisatgisme i que estan d’intercanvi juntament amb 2 professors amb l’Institut d’Horticultura i Jardineria de Reus.

Durant els propers 15 dies, els alumnes, duran a terme les pràctiques en el municipi de Salou, on s’encarregaran del manteniment de les zones verdes del municipi, junt a les empreses Moix i Urbaser. Granados, els ha explicat la riquesa paisatgística i mediambiental del municipi amb racons tant impressionants com el Cap Salou, i el Camí de Ronda, entre d’altres; i els ha animat a gaudir de la seva estança a la Costa Daurada.

A l’acte, també hi han estat presents el director de l’Institut d’Horticultura i Jardineria de Reus, Raimon Martí, el coordinador de mobilitat del centre, Francesc Piñol, així com representants de les empreses Moix i Urbaser.

Galeria d'imatges

petita_alumnes_frana.jpg
P1080670.JPG
P1080667.JPG

Document Actions