Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Educació

L’alumnat de la Unitat d’Escolarització Compartida (UEC) s’endinsa en el món de la restauració, realitzant pràctiques en un restaurant de Salou

divendres 28 febrer 2020

Durant els mesos de febrer i març, un total de 13 estudiants aprenen les labors d’un auxiliar de cuina a ‘La Goleta’. Les pràctiques tenen una durada d'unes 15 hores

L’alumnat de la Unitat d’Escolarització Compartida (UEC) de Salou s’endinsa en el món de la restauració, tot fent pràctiques al restaurant ‘La Goleta’, ubicat a la Platja dels Capellans del municipi, on tenen l’oportunitat de conèixer l’ofici d’auxiliar de cuina.

Des del passat 19 de febrer, i fins el proper 18 de març, un total de 13 estudiants, agrupats per parelles, realitzen 15 hores de pràctiques, repartides en tres dies.

La regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, acompanyada pel director de la UEC, Robert Nieva, va trobar-se ahir dijous, 27 de febrer, al matí, amb dos estudiants en pràctiques, per conèixer la seva experiència.

Segons ha assenyalat la regidora Gómez, “aquestes pràctiques formen part del Pla Educatiu d’Entorn, així com del projecte ‘Tastets d'oficis’, que tenen com a objectiu potenciar la motivació dels joves, donant-los l’oportunitat de conèixer, de primera mà, els diferents oficis que poden desenvolupar al municipi, com és, en aquest cas, el d'auxiliar de cuina”.

Cal dir que els/les alumnes de la UEC són joves d’entre 14 i 16 anys que busquen assolir el certificat d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) d’una manera alternativa als circuits habituals d’ensenyament.

L’objectiu de la Unitat és donar als alumnes una atenció personalitzada, mitjançant una acció tutorial propera, així com oferir uns coneixements d’ESO més adaptats a les seves necessitats.

Galeria d'imatges

P1650351.png
P1650378.png
P1650393.png
P1650421.png
P1650449.png
P1650469.png

Document Actions