Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Educació

L’EOI de Salou oferta les darreres places vacants per estudiar anglès, francès i rus

dimarts 01 octubre 2019

Un cop acabat el procés ordinari de matriculació, encara es poden fer inscripcions en diferents nivells

Demà dimecres, dia 2, i dijous, dia 3, els alumnes interessats es poden presentar a les proves de nivell d’anglès i francès, respectivament, que es faran a l’aula multimèdia de l’Escola Oficial d’Idiomes

L’Escola Oficial d’Idiomes de Salou (Passeig 30 d’octubre, s/n) oferta aquests dies les darreres places vacants per poder estudiar anglès, francès i rus.

Així, un cop acabat el procés ordinari de matriculació, encara es poden fer inscripcions als nivells de A2, B1, B2.1 i B2.2, d’anglès. Als nivells A1, A2 i B1, de francès; i també hi ha places lliures a l’A1.a i l’A1.b, de rus.

Per a la matriculació, cal aportar l’original i la còpia del DNI, i també el carnet de família nombrosa o monoparental, si escau (original i còpia).

A més, es requereix la documentació acreditativa del nivell (papereta del curs anterior de l’EOI, certificat de Cambridge, etc.). En cas de no tenir-ne, l’alumnat podrà realitzar una prova d’anivellament els dies següents:

  • D’anglès, demà dimecres, dia 2 d’octubre, a les 19.15 h, a l’aula multimèdia.
  • I de francès, el dijous, dia 3 d’octubre, a les 17.30 h, a l’aula 2.
  • Per a l’estudi del rus, cal posar-se en contacte amb la secretaria de l’escola.

En cas que no es pugui anar personalment a formalitzar la matrícula, hi ha la possibilitat d’autoritzar una altra persona, que haurà de presentar la documentació necessària i la fotocòpia i DNI de la persona interessada i de l’autoritzada.

Més info a: http://www.eoisalou.org/index.php/21-noticies/92-places-vacants i trucant al 977 35 30 08.

Document Actions