Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Educació

L’Escola Municipal de Música de Salou coneix d’aprop la cultura africana en mans de la companyia Khan Cartrö per la Diada de Santa Cecília

dilluns 20 novembre 2017

Els alumnes de l’EMMS podran gaudir d’un taller de percussió africana i d’un berenar per Santa Cecília

“Un món d’instruments” és l’actuació-concert que ofereix la factoria artística per alumnes i pares en dues sessions 

Salou encetarà demà dimarts 21 de novembre la celebració de la diada de Santa Cecília. La companyia Khan Cartrö visitarà el municipi per oferir una mostra dels instruments més representants de les principals cultures dels cinc continents. Els alumnes de sensibilització, iniciació i aprenentatge bàsic de l’Escola Municipal de Música de Salou podran assistir a un taller de percussió africana ofert per aquesta factoria artística a la sala X. Turull del Teatre Auditori de Salou en dues sessions, una a les 15:45h i l’altra a les 19:30h. Es tracta d’un taller de pràctica instrumental per fomentar la curiositat a partir de la sonoritat especial i diferent de molts instruments que s’ensenyaran.

 

A més, la mateixa companyia també ofereix dues actuacions-concert amb el títol “Un món d’instruments”, un acte obert a alumnes i pares al Teatre Auditori de Salou també en dues sessions una a les 17.45 i la segona a les 19.30h. Així mateix a les 18.45 tots els alumnes de l’EMMS estan convidats al berenar de Santa Cecília que es s’oferirà al hall de l’escola.

Galeria d'imatges

santacecilia.jpg
santacecilia.jpg

Document Actions