Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Educació

L’Escola Municipal de Música de Salou creix amb dos nous cors

dijous 27 abril 2017

La intenció de l’escola es la de seguir creixent i oferir les màximes sortides als seus alumnes

Ahir al vespre, l’Escola Municipal de Música de Salou va oferir el Concert de Primavera al Teatre Auditori de Salou on van actuar els alumnes de Sensibilització I i II, Iniciació, Aprenentatge Bàsic, Cor Infantil i Mitjà, i el Cor Rapsòdia.

L’acte, també va servir per presentar els dos nous cors que des de l’escola s’han impulsat amb l’objectiu de donar una major sortida i creixement tant personal com professional als seus alumnes i familiars. Concretament, estem parlant del COR d’APRENENTATGE BÀSIC i del COR RAPSÒDIA. Tots dos de nova creació i amb moltes ganes de créixer i sorprendre.

El Cor Bàsic és una formació coral  que engloba els alumnes d’aprenentatge bàsic, d’entre 7 i 8 anys, que fins ara no tenien la oportunitat de treballar el repertori coral de manera específica. La regidora d’Ensenyament, Júlia Gómez, va explicar que “creiem que la formació coral ha de ser un dels pilars de l’educació musical, sobre tot en els inicis, i per això és molt important que les agrupacions corals estiguin presents en totes les etapes de l’ensenyament.” Gómez ha afegit que “aquest cor omple un petit buit en aquest sentit.”

Pel que fa al Cor Rapsòdia, la idea inicial de formar un cor de mares i pares d’alumnes de l’escola va sorgir d’alguns d’aquests pares, que van expressar el seu desig de cantar en un cor. La idea va agradar a l’escola des d’un principi i va prendre forma aquest curs 2016-17. Actualment el cor el formen 11 cantaires, la majoria mares i pares d’alumnes o ex-alumnes i també alumnes adults. Està obert per a qualsevol persona amb ganes de cantar i fer música, sense necessitat de tenir coneixements musicals previs.

El nom rapsòdia, escollit pels mateixos cantaires, fa referència a “una peça musical formada per melodies populars sense aparent connexió entre elles”

 

Galeria d'imatges

emms.jpg
FullSizeRender.jpg
IMG_4048.JPG

Document Actions