Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Educació

L’Escola Municipal de Música de Salou obra el calendari de preinscripció i matriculació

dimecres 10 maig 2017

L’horari es de dilluns a divendres de 10 a 13h al departament d’ensenyament i de 16 a 20h els dimarts a l’Escola de Música

Fins el proper divendres 19 de maig, l’Escola Municipal de Música de Salou obre el procés de preinscripció per al curs 2017-2018. Així doncs, fins al 19 de maig es poden presentar les sol·licituds de preinscripció en horari de dilluns a divendres de 10 a 13 hores al departament d’ensenyament i de 16 a 20 hores els dimarts a l’Escola de Música. El 24 de maig es publicaran les llistes baremades perquè tot seguit, el 25 de maig, es puguin presentar les reclamacions sobre la baremació. El dia 29 de maig es publicarà la llista d’admesos per l’EMMS.

Pel que fa a les matriculacions dels alumnes oficials, alumnes de l’escola, es faran el 12 i 13 de juny pels de règim lliure, el 14 i 15 de juny pels de sensibilització II i iniciació, del 16 al 22 de juny els de nivell elemental i nivell mitjà, i el 23 i 26 de juny pels alumnes d’aprenentatge bàsic. Les matriculacions dels nous alumnes es duran a terme del 5 al 9 de juliol, mentre que la matriculació de les places vacants, si s’escau, serà segons llista d’espera el 7 i 8 de setembre.

L’escola ofereix classes de sensibilització musical als alumnes de 4, 5 i 6 anys i a partir d’aquesta edat ja poden triar instrument com és: el piano, la guitarra, el violi, el violoncel, el saxo, el clarinet, la trompeta, la flauta travessera, i la percussió.

Destacar que actualment l’escola compta amb uns 300 nens i nenes que estan cursant els diversos cursos i tallers musicals que s’imparteixen des del centre. A més, de diverses agrupacions com l’orquestra infantil i juvenil de corda, el grup de percussió, orquestres infantils i juvenils de guitarra, el cor infantil, mitjà i cor Duorum i la banda de l’EMMS.

Galeria d'imatges

PREINSCRIPCIONS.jpg

Document Actions