Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Educació

La UEC estrena el projecte "esmorzars saludables"

dijous 07 febrer 2019

Per aquest curs escolar 2018-2019 la UEC Salou ha posat en marxa un nou projecte adreçat exclusivament al seu alumnat. Aquest rep el nom d’ “ESMORZARS SALUDABLES”, i s’està realitzant gràcies al fons educatiu Salou i amb el suport de l’Ajuntament.

 

L’objectiu d’aquest projecte és planificar, investigar i elaborar esmorzars que aportin salut i benestar al nostre alumnat. Altres objectius són, el de crear un espai d’aprenentatge cooperatiu i participatiu, treballar en equip, realitzar bones pràctiques en la manipulació d’aliments i executar les operacions bàsiques en l’elaboració dels esmorzars: compra d’ingredients, escandall, preparació i registre de receptes al seu dossier personal.

 

Aquest projecte es treballa setmanalment i per parelles a les instal·lacions de la UEC Salou, al centre de formació ATENEA, sempre i quan el calendari ho permeti.Es busca que l’alumnat de la UEC sigui responsable i executor del seu propi projecte. S’elaboren esmorzars fàcils com batuts de fruita de temporada, barretes energètiques, entrepans, tortetes de civada, batuts de verdures i fruites i combinacions de làctics i fruits secs. La regidora d’ensenyament Julia Gómez, assenyalava que “amb aquest nou projecte s’ha aconseguit que els nostres alumnes facin un àpat setmanal profitós, sa, que els hi aporti beneficis a nivell de salut i que els doni energia fent-lo coincidir amb la jornada d’educació física de la UEC”.

 

Els alumnes estan molt motivats de poder participar d’aquesta enriquidora experiència setmanal.

Document Actions