Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Educació

Nova edició del Voluntariat per la llengua a Salou

dimecres 23 gener 2019

El Servei Local de Català de Salou prepara una nova edició del programa Voluntariat per la llengua, consisteix a aparellar una persona catalanoparlant que fa de voluntària amb una persona no catalanoparlant que tingui interès a practicar el català.

És per això que es busquen voluntaris catalanoparlants que vulguin participar en aquesta nova edició del programa. A la vegada, totes les persones, siguin alumnes o no dels cursos de català, que necessitin practicar el català oral per guanyar fluïdesa i seguretat d'una manera distesa, també poden apuntar-se com a aprenentes.

Un cop les dues persones entren en contacte, només hauran de pactar dia, hora i lloc de trobada. En definitiva, es tracta de conversar durant una hora a la setmana en català durant 10 setmanes.

Les persones que estiguin interessades a participar-hi com a aprenentes o com a voluntàries poden adreçar-se al Servei Local de Català de Salou, situat a l’Atenea (Av. de Pau Casals, 14, 1r), per telèfon al 977 35 21 47 o per correu electrònic a salou@cpnl.cat. També poden registrar-se directament al programa a través del web www.vxl.cat/participa-hi.

Document Actions