Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Educació

Un grup de mestres de Bulgària visita l’Escola Vora Mar de Salou

divendres 25 octubre 2019

La regidora de Serveis Educatius, Lleure, Esport, Infància, Joventut i Adolescència, Julia Gómez, va ser present a la trobada entre l’equip directiu local i el cos d’ensenyants del centre d’educació infantil (d’1 a 7 anys) Nezabravka

Un grup de catorze professores de l’Escola Nezabravka, de la ciutat de Pleven, situada al nord de Bulgària, ha visitat recentment l’Escola Vora Mar de Salou, de la mà de la Asociación Búlgara de Salou, entitat presidida per Galia Marinova.

A l’acte hi va assistir la regidora de l’àrea de Serveis Educatius, Lleure, Esport, Infància, Joventut i Adolescència, Julia Gómez, que va ser rebuda per l’equip directiu de l’escola, format per Isabel Palomera, directora; la cap d’estudis, Imma Tarafa, i el secretari, Rafael Sanjuan.

Entre el grup de mestres búlgares hi havia la directora del centre, Galina Neikova, que va mostrar interès per dur a terme un intercanvi cultural entre els alumnes del seu col·legi d’educació infantil, d’1 a 7 anys, i el Vora Mar de Salou, que té vuit nens i nenes búlgars, en aquests moments.

Segons ha manifestat la regidora Julia Gómez, “les relacions personals i culturals entre les escoles del nostre municipi i centres estrangers, ens aporta un enriquiment molt valuós”. En aquest sentit, “des de l’Ajuntament, donem suport a totes les iniciatives que comportin el contacte entre diverses cultures”.

Per la seva banda, la directora de l’Escola Vora Mar, Isabel Palomera, ha destacat que “la diversitat cultural del nostre alumnat sempre ha estat valorada des del nostre centre com una font de riquesa i de creixement per tota la comunitat educativa".

Finalment, la directora de l’Escola Nezabravka, Galina Neikova, ha dit que “ens agradaria organitzar un festival en el què els nens i les nenes de cada escola presentessin activitats culturals”.

Segons la presidenta de la Asociación Búlgara de Salou, Galia Marinova, “estem molt agraïdes de la rebuda i el tracte que ens ha dispensat l’Ajuntament de Salou, a través de la seva regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez”.

El grup de professores va conèixer fa uns dies el centre educatiu, tot fent un recorregut per algunes de les classes en horari lectiu.

 

Document Actions