Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Esports

La Sosciathlon a Salou aconsegueix més de 1.600 participants i recull 22.000 euros

diumenge 29 setembre 2019

L’esdeveniment solidari dobla les inscripcions de fa 5 anys amb les diferents proves esportives de natació, córrer, caminar, pedalada i zumba

L’alcalde de Salou, Pere Granados, valora 'la gran tasca humanitària de l’equip organitzatiu i agraeix que la ciutadania tingui tan elevat esperit altruïsta i col·laboratiu'

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha fet acte de presència avui a la plaça de les Comunitats Autònomes de Salou, un dels punts principals on ha tingut lloc el desenvolupament de la cinquena edició de la Sosciathlon. El batlle ha estat acompanyat pels regidors Héctor Maiquez i la regidora Julia Gómez.

Enguany, la Sosciathlon ha esdevingut un veritable èxit de convocatòria i d’inscripcions, segons fonts de l’organització, ja que hi ha hagut més de 1.600 participants, el doble que fa cinc anys, quan va començar a fer-se aquest esdeveniment, que té com a base l’esport, però que atreu públic familiar de Salou i d’arreu de les poblacions veïnes.

Enguany, la recaptació solidària de les inscripcions, que ha estat d’un total de 22.000 euros, es destinarà, per una banda, a l’Hospital Sant Joan de Déu, per a la investigació del diagnòstic cognitiu per a nens i nenes amb paràlisi cerebral; i a la Fundació Pasqual Maragall, per a l’estudi Alfa per a un futur sense Alzheimer. Cada causa rebrà 11.000 euros.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha posat en valor “la gran tasca humanitària i social que realitza l’equip organitzatiu d’aquest esdeveniment i ha agraït el fet “que s’inclogui el nostre municipi dins del programa de la Sosciathlon, que cada tres anys col·labora i dona el millor de sí per a una bona causa”.

Des de l’organització, Carlos Morillo, ha tingut paraules de molt d’agraïment a totes les entitats i voluntaris, 120, que han col·laborat desinteressadament en l’acte: Ajuntament de Salou, àrea d’Esports i Policia Local, entre altres, i ha dit que “aquí a un mes començarem a treballar en la Sosciathlon de l’any que ve”. Al 2022 li tornarà a tocar el torn a Salou.

La Sosciathlon d’enguany a Salou ha acollit proves de natació en aigües obertes, córrer o caminar, pedalada en circuït urbà i zumba.

A la plaça de les Comunitats Autònomes s’han posat a la venda productes artesanals de tota la Península Ibèrica, s’han recollit taps per a la Fundació Noèlia i hi ha hagut una unitat mòbil de donació de sang, que ha rebut la visita d’una cinquantena de donants, entre ells, el batlle de la ciutat, Pere Granados.

Galeria d'imatges

FOTO SOSCIATHLON 1.JPG
FOTO NOTICIA SOSCIATHLON.JPG
DSC_5840.JPG
DSC_5858.JPG
DSC_5875.JPG
DSC_5878.JPG
DSC_5892.JPG
DSC_5897.JPG
DSC_5907.JPG
DSC_5911.JPG
DSC_5915.JPG
DSC_5919.JPG
DSC_5929.JPG
DSC_5937.JPG
DSC_5950.JPG
DSC_5956.JPG
DSC_5960.JPG
DSC_5968.JPG
DSC_5987.JPG
DSC_6001.JPG
DSC_6007.JPG
DSC_6009.JPG
ALCALDE DONACIÓ SANG.JPG

Document Actions