Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Esports

Subvencions entitats esportives any 2020

subvencions

L’Ajuntament de Salou, a través de la regidoria de Foment de l’Esport, informa que ja ha obert la nova convocatòria de les subvencions per a entitats i associacions esportives de cara a aquest any 2020. Cal dir que per a la concessió d’aquestes subvencions el Consistori destina una partida de 163.660,00 euros, consignada al pressupost municipal de l’any 2020.

El termini per presentar les sol·licituds va iniciar-se ahir dilluns, dia 22, i romandrà obert fins al proper dilluns, 20 de juliol de 2020. Caldrà demanar l’ajut de forma telemàtica, a través de la Seu Electrònica, al següent enllaç: https://cutt.ly/8if6AZ9, adjuntant el document, prèviament emplenat, que es troba al final d’aquesta pàgina.

Aquest ajut s'adreça als projectes de caràcter esportiu que tinguin com a objectiu:

  • Foment de la pràctica esportiva.
  • Iniciació a la practica esportiva en escoles esportives.
  • Participació en competicions d’alt nivell, tant per part de clubs, associacions, fundacions i entitats esportives, com per a esportistes que competeixen en modalitats individuals amb llicència esportiva en vigor.

    

Els ajuts econòmics hauran de fomentar activitats esportives i seran atorgades per activitats, projectes i esdeveniments esportius que formin part del funcionament ordinari de les entitats.

Més informació al document adjunt:

Document Actions