Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Esports

La regatista Elba Martínez, del Club Nàutic Salou, es posiciona Subcampiona d’Espanya Sub18 de Làser 4·7

dimarts 25 febrer 2020

La competició, celebrada del 19 al 23 de febrer, a la província d’Alacant, comptava amb la representació de 3 participants de l’entitat salouenca

Guillem Margarit i Paula Figueras, del Club Nàutic Salou, també van aconseguir posicionar-se entre els 10 millors de Catalunya

La regatista del Club Nàutic Salou, Elba Martínez, va aconseguir la medalla de plata en el Campionat d’Espanya de Làser 4·7, celebrat del 19 al 23 de febrer, al Club Náutico Dehesa de Campoamor, a la província d’Alacant.

Del total de 111 regatistes que van participar al certamen, el Club Nàutic Salou va comptar amb la representació de dos competidors més: Guillem Margarit i Paula Figueras, que van aconseguir la 5a i 7a posició catalana, respectivament.

El regidor de Foment de l'Esport, Daniel López, ha felicitat l'Elba Martínez pel seu mèrit en la competició, i ha destacat que “una vegada més, una esportista del Club Nàutic Salou ocupa un dels llocs d'honor al podi d'un campionat d'Espanya”. L’edil també ha reconegut el treball de Guillem Margarit i de Paula Figueras, representants del club, que van participar en la prova i van quedar entre els 10 millors de Catalunya, assenyalant que “tenim molt de talent a Salou, i aquesta n’és una nova prova”.

L’Elba Martínez va aconseguir la segona posició a la categoria Sub18 Femenina (9a de la general), en un podi format per les valencianes Claudia Adan del CN Santa Pola (1a de la general) i Ana Clavero del RCN Calpe (11a de la general), que van ocupar la primera i tercera posició, respectivament, en aquesta categoria.

Tot i que la falta de vent va impedir la realització de les proves del primer dia, la segona i la tercera jornada es van poder celebrar amb normalitat, amb 3 proves cada dia, en cada grup (groc i blau). La jornada de dissabte, 22 de febrer, es va tancar amb 6 proves de classificació i un descart del pitjor resultat de cadascun dels regatistes. Així doncs, es van definir els grups d’or i de plata per a l’últim dia de la competició.

La meteorologia també va dificultar el desenvolupament de l’última jornada, que es va celebrar el diumenge, 23 de febrer. El comitè de regates va haver d’esperar a tenir les condicions adequades per donar una sortida amb garanties dels competidors. A les 15.02 h, es va poder donar sortida al grup or,  i, a les 15.11 h, al grup plata, amb un eix de vent de 150 i amb 6-7 nusos d’intensitat.

Finalment, cal destacar que Andalusia va guanyar el campionat per Federacions Autonòmiques, després d’aconseguir imposar-se en una ajustada competició amb la Comunitat Valenciana.

Galeria d'imatges

1.jpeg
3.jpg

Document Actions