Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Gastronomia Salou

IV Jornades Gastronòmiques de l'Arròs

PRESENTACIÓ ARRÒSL’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou i l’Ajuntament de Salou han presentat la quarta edició de les Jornades Gastronòmiques de l'Arròs, que compten amb el patrocini d'Arròs Bayo i Raventós Codorniu.

Del 14 d’abril al 7 de maig, fins a 20 restaurants participen en aquesta ja consolidada iniciativa, elaborant uns menús d’excel·lent qualitat, amb l’arròs Bayo com a protagonista, i que aniran maridats amb vins i caves de Raventós Codorniu.

Els restaurants participants en aquesta quarta edició de les Jornades de l’Arròs són: Bufacaldos Restaurant (pg. Miramar, 40); MRKT de Edu Cuesta Gastrobar (c. Francolí, 8); Thai Salou (c. Barbastre, 13); La Taberna del Áncora (autovia de Salou a Reus, 3); Restaurant Club Nàutic Salou (c. Espigó del Moll, s/n); Rock & Grill (c. Colón, 11); Lunattic Salou (c. Colón, amb c. Bilbao); O Xantar Mediterráneo Restaurante (c. Bilbao, 3); Restaurante Delfín (pg. Miramar, 91); O Mar Restaurant (c. Carles Buïgas, 29); 4R Casablanca Restaurant (pg. Miramar, 12); Restaurant Casa Soler (av. de la Diputació, 197); Castillo de Javier (c. Barbastre, s/n); Arena Restaurant (pg. Jaume I); Sushi Kai (c. València, 4); Taberna El Totxo (c. Barcelona, 40); Mar de Tierras Acantilados (c. Colón, 23); Restaurant La Pasión (Via Roma, 13); Mesón Restaurante Pa i Oli (c. Major, 3); i Restaurante Mendebal (c. Lleida, 10).

Aquestes jornades formen part de l’agenda gastronòmica de Salou per a aquest 2023, ‘Salou, un sabor de tot l’any’, amb una desena d’iniciatives, i que obeeix a l’estratègia de desestacionalització de la temporada, a través de la gastronomia; i de l’agenda gastronòmica de la Federació AEHT, la qual organitza trenta jornades gastronòmiques anuals arreu de la província de Tarragona; entre elles, les de Salou.

Els menús es poden consultar a la web de l’AEHT i de l’Ajuntament de Salou.

Document Actions