Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Gastronomia Salou

64 restauradors formen la VII edició del Gastrotour Salou 2018

dilluns 14 maig 2018

Els establiments de restauració de la capital de la Costa Daurada es promocionaran del 18 al 27 de maig

Aquest matí, l’Alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb la regidora de Dinamització i Promoció Econòmica, Comerç, Mercat, i Consum, Martina Fourrier, han presentat la VII edició del Gastrotour Salou 2018 al restaurant Rock&Grill, la tapa guanyadora de la passada edició. Es tracta d’una ruta gastronòmica que destaca per la gran varietat i qualitat de degustacions que s’ofereixen per part del teixit local. Recordar que aquesta ruta pel municipi de Salou està patrocinada per San Miguel, i compta amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Salou.

Enguany, les dates oficials del Gastrotour seran del 18 de maig, quan es doni el tret de sortida a la setena edició d’aquesta ruta de tapes pel municipi, amb 64 restauradors, fins al 27 de maig quan finalitzi. Per aquesta edició, es tornarà a editar tota la informació en 4 idiomes (català, castellà, anglès i francès) buscant atreure clients i consolidar les rutes existents tot potenciant la gastronomia del municipi.

Els més petits també podran gaudir de l’experiència amb la ruta babyTour, dedicada en exclusiva a les degustacions infantils; per tal de permetre fer recorreguts en família i adaptant les tapes a tots els paladars.

Degustacions dolces, salades, per a petits i grans... i sobretot molta varietat de plats que se serviran amb un ‘quinto’ de Cervesa San Miquel es trobaran a diferents establiments de restauració del municipi per tan sols 2,50 euros. Els restauradors intentaran superar les degustacions de l’any passat, on es van servir fins a 100.000 degustacions.

L’alcalde Granados, ha volgut agrair la gran implicació dels diferents restauradors i felicitar-los per la degustació de sabors de Salou que duran a terme durant aquests dies. Per la regidora de Promoció i Dinamització Econòmica, Comerç, Mercats i Consum, Martina Fourrier, “aquesta setena edició del Gastrotour es una de les més participatives i esperem superar les degustacions de l’any passat”. Es tracta d’un esdeveniment per poder gaudir en família on s’hi repartiran nombrosos premis. Fourrier, ha volgut agrair la gran implicació i confiança tant de San Miguel, com dels propis restauradors del municipi ja que sense ells aquest certamen gastronòmic no seria possible.

En aquesta edició s’ha mantingut el logotip, així com el format en el llibret per tal de consolidar-los i reforçar la marca “salou food experience”.

Pel que fa als premis, aquest any tots aquelles persones que facin 10 degustacions poden omplir la butlleta de darrere del programa, votar la millor tapa, la tapa més original, i el millor servei , i dipositar-la en les urnes distribuïdes en cadascun dels establiments participants i entraran en el sorteig de diferents premis.

Un any més, l’Associació de Comerciants i empresaris de Salou ha volgut col·laborar amb el Gastrotour tot oferint el shopping tour que consisteix en que als clients dels establiments associats els hi donaran una bossa prèvia compra.

Galeria d'imatges

terramar-2.JPG
gastrotour1.JPG
house-of-illusion.JPG
lunattic-1.jpg
lunattic-2.JPG
rock-and-grill-1.JPG
rock-and-grill-2.JPG
terramar-1.jpg
Contingut relacionat

Document Actions