Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Gastronomia Salou

El restaurant ‘La Pasión’ fa doblet i s’endú el premi a la millor tapa i la tapa més original del Gastrotour 2018 de Salou

dimecres 27 juny 2018

En les votacions populars la tapa de Le Sommelier s’ha en dut la segona posició, mentre que el millor servei ha estat per l’Asador Córcega

 

El restaurant La Pasión ha rebut el primer premi a la millor creació de la ruta de tapes Gastrotour Salou 2018, el chef Arshak ha realitzat un magret d’ànec amb duo de salses de fruites del bosc; aquest restaurant també s’ha endut el premi a la tapa més original. Pel que fa al segon premi de millor tapa, segons les votacions populars, el mereixedor de la distinció ha estat el restaurant Le Sommelier amb un ravioli de marisc, maionesa de mango i enciam de mar, bombó de gelat de pa amb tomàquet.  

Però els premis que s’han concedit avui a mans de l’alcalde Pere Granados i de la regidora de Promoció Econòmica, Martina Fourrier, també ha anat per l’Asador Córcega Restaurant, el qual ha obtingut el premi al millor servei; una de les novetats incorporades a les bases del concurs de l’any passat.

L’alcalde, Pere Granados, després de felicitar els guanyadors i els participants ha volgut destacar la qualitat de la ruta, l’oferta competitiva i les tapes ben treballades que s’han pogut degustar. Per la seva part, la regidora Fourrier ha destacat les molt bones crítiques que s’han sentit per part dels usuaris i també ha explicat que, malgrat haver-hi rutes de tapes a tots els municipis, la de Salou suma cada any més participants amb tapes molt elaborades.

Enguany, aquesta setena ruta gastronòmica que ha comptat amb 64 participants ha destacat per la gran varietat i qualitat de degustacions que s’han ofert entre el 18 i el 27 de maig. La ruta pel municipi de Salou ha estat patrocinada per San Miguel, i ha comptat amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Salou. 

 

Document Actions