Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Gastronomia Salou

Gastrotour escalfa motors i engega un concurs fotogràfic per xarxes socials

divendres 10 maig 2019

La ruta de tapes arrenca en una setmana, el 17 de maig i finalitzarà el diumenge 26

La Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Mercats de l’Ajuntament de Salou posa en marxa un sorteig en el marc de la fira gastronòmica de Gastrotour 2019 amb l’objectiu de seguint fent promoció de la ruta en la seva vuitena edició i posar en valor l’oferta gastronòmica del municipi. Restauradors, bars i gelateries participaran en aquesta ruta amb creacions originals que faran gaudir al públic assistent d’una gastronomia de nivell a través de les seves tapes.

La participació en el sorteig serà oberta a tots els veïns, veïnes o visitants del municipi majors d’edat. Les imatges presentades al sorteig pels participants podran ser utilitzades per l’Ajuntament a les seves xarxes socials institucionals a l’efecte de fer difusió de l’esdeveniment o produir-ne material promocional.

Els participants hauran de realitzar una fotografia en algun dels restaurants o establiments participants en la ruta gastronòmica de Gastrotour 2019, pujar-la al seu compte d’Instagram o perfil de Facebook i etiquetar-la amb el hashtag #ConcursGastrotour2019. Per ser vàlida, la fotografia haurà de retratar una persona o grup de persones menjant una de les tapes de Gastrotour 2019 juntament amb el quinto de cervesa San Miguel. 

 

Els premis

Els premis que s’oferiran al sorteig són:

  • 2 entrades a Port Aventura
  • 1 experiència gastronòmica per a dues persones
  • 2 entrades dobles per visitar la fàbrica de San Miguel

Només participaran al sorteig aquelles imatges en les quals aparegui una tapa d’algun dels restaurants participants en l’esdeveniment. No s’acceptaran imatges de tapes d’altres restaurants.

Fitxers adjunts

Document Actions