Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Gastronomia Salou

L’alcalde de Salou, Pere Granados, lliura les plaques als establiments guardonats del ‘Rally de Tapes’ 2019

divendres 10 gener 2020

Rock & Grill, Mesón Pa i Oli i Asador Córcega són els establiments de restauració que han estat guardonats per votació popular

De les 35 tapes participants, s’ha reconegut la primera i segona millor degustació, el millor servei i la tapa més original

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat del regidor de Promoció i Dinamització Econòmica i Empresarial de Salou, Hèctor Maiquez, ha lliurat les plaques als establiments de restauració guardonats a rel del “Rally de Tapes” 2019. Els reconeixements que s’han fet són: al millor servei, a la tapa més original, i a la primera i segona millor degustació.

Els restaurants guanyadors, seleccionats per votació popular, són el Rock & Grill, el Mesón Pa i Oli i l’Asador Córcega, del total de 35 establiments que van formar part de la ruta gastronòmica.

La tapa guanyadora ha estat la titulada "Homenaje a Mike Olfield", consistent en un vermoutin Cling Cling, pinxito d'Onglet per a salsa Hoisin. Frappé de cafè - Xoco -Torró, elaborada per Rock & Grill (c. Colom, cantonada Brussel·les).

El premi al millor servei, i també a la tapa més original se l’ha endut l’Asador Córcega (c. Major, 31) per la seva degustació “Entre dos mundos”, una gamba en tempura sobre mandonguilles amb salsa de boletus i spaguettis de tinta de calamar.

El guardó a la segona millor tapa l’ha rebut “La Volta”, un saltejat de botifarra “esparracada” amb fesols i ou ferrat, elaborada pel Mesón Pa i Oli (c. Major, 3).

Rosa Palma i Ramón Almengot, de l’Asador Córcega; Olga Sánchez, del Mesón Pa i Oli; i Antonio Ruiz, Félix Ruiz, David Santoro i Maria Damià, del Rock & Grill són els representants dels establiments que han recollit els guardons a la Sala Jaume I de l’Ajuntament de Salou.

El batlle, Pere Granados, ha felicitat els guanyadors i els ha encoratjat a que continuïn treballant perquè “gràcies a ells, Salou ja compta amb una oferta gastronòmica reconeguda”.

El regidor de Promoció i Dinamització Econòmica, Hèctor Máiquez, exposa que “aquest és un esdeveniment més que certifica l'excel·lent moment pel què passen la restauració i la gastronomia, actualment”.

L’acte d’aquest matí, també ha comptat amb l’assistència de Francesc Soler, gestor comercial de San Miguel i col·laborador principal del Rally de Tapes 2019.

Galeria d'imatges

Pa i Oli.JPG
Rock & Grill.JPG
Asador Córcega.JPG

Document Actions