Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Gastronomia Salou

La capital de la Costa Daurada acull el Nomad Festival Salou aquest cap de setmana

dimarts 12 setembre 2017

Es tracta d’un festival que mesclarà, decoració, hanmade, gastronomia, animació infantil, música... del 13 al 17 de setembre

 

Demà per la tarda, el Passeig Jaume I de Salou, a l’altura de la seu del Patronat Municipal de Turisme, serà l’escenari de la presentació del Nomad Festival Salou, que s’engloba dins el Salou Shopping Festival.

Es tracta de tot un espectacle gastronòmic amb Food Trucks, moda, musica i ple d’activitats i animació per a totes les edats. Seran 4 dies plens de ritme i colors, on petits i grans gaudiran de l’extensa programació que s’hi dura a terme.

Així doncs, demà dimecres, els més petits de la casa podran gaudir del Petit Nomad a partir de les 18h, on hi hauran Giracat, per aprendre i provar aquests patins elèctrics, així com de cavallets ecològics. A partir de les 22:30 h el duet de versions Buena Onda posarà la nota musical.

El dijous, continuarà el Petit Nomad a partir de les 18h, amb el Giracat, per aprendre i provar aquests patins elèctrics, i cavallets ecològics. A partir de les 21.30h, els Atabaladors de Salou posaran la música i el ritme amb una gran batucada. Tot seguit, a les 22:30h, gran concert amb el grup de versions del pop Rock Espanyol dels 80-90, Mala Vida. 

Ja divendres, el Petit Nomad, a partir de les 18h, amb el Giracat, per aprendre i provar aquests patins elèctrics, i cavallets ecològics. A més, el grup Xip Xap Party dura a terme diversos tallers com de pinta cares i tatoos. A partir de les 20.30h, el ritme anirà a càrrec del Ball de Bastons de Salou. Tot seguit, a les 22:30h, gran concert amb les veus femenines del grup de versions Two Sistas.  

El dissabte, Petit Nomad obrirà les seves portes de 12 a 14h i a partir de les 17h, amb el Giracat, per aprendre i provar aquests patins elèctrics, i cavallets ecològics. A més, el grup Xip Xap Party dura a terme diversos tallers com de pinta cares i tatoos. Per la nit, a partir de les 23h, concert amb el grup de versions Big Mouthers, que ens oferirà versions de grans èxits internacionals.

El diumenge, finalizarem el Nomad Festival amb el Petit Nomad de 12 a 14h i a partir de les 17h, amb el Giracat, per aprendre i provar aquests patins elèctrics, i cavallets ecològics. A més, el grup Xip Xap Party dura a terme diversos tallers com de pinta cares i tatoos. A partir de les 18h, animació infantil amb Turuleta Band.

Recordar que del 15 al 17 de setembre, el comerç del municipi traslladarà els seus aparadors a aquest espai, presentant les noves col·leccions de la temporada tardor/hivern.

Document Actions