Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Gastronomia Salou

Les jornades del calamar de Salou, millor iniciativa gastronòmica segons l’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona

dijous 16 maig 2019

També ha rebut una distinció a la millor trajectòria professional el propietari del restaurant La Goleta de Salou Emilio Vicente

Salou ha rebut el premi especial Anton Pont i Amenós a la millor iniciativa gastronòmica de les comarques de Tarragona per les Jornades gastronòmiques del calamar ‘Del mar a la taula’ que organitza la regidoria de Promoció econòmica, comerç, mercats i consum de l’Ajuntament i que en aquesta darrera edició (del 23/11/2018 al 9/12/2018) ha comptat amb el suport d’una quinzena de restaurants del municipi. Les jornades al llarg dels darrers anys han anat agafant embranzida -enguany ja s’ha arribat a la cinquena edició- i se solapen amb la tradicional festa del calamar en la que les embarcacions surten a pescar calamars i que té lloc a finals del mes de novembre.

L’alcalde Pere Granados va recollir ahir al vespre el premi més prestigiós que concedeix l’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona de mans del diputat Mateu Montserrat a l’acte -que va tenir lloc a la casa Joan Miret de Tarragona, també els va acompanyar a l’acte la regidora de Promoció Econòmica, Martina Fourrier, i també la regidora de Participació Ciutadana Julia Gómez. En el decurs de la vetllada, també va rebre un altre reconeixement a la trajectòria professional al restaurador Emilio Vicente del restaurant La Goleta del municipi.

 

Altres reconeixements

En la mateixa gala s’han lliurat també altres reconeixements que han anat a parar a:   

  • Premi al millor producte de la terra: avellana de Reus. DOP Avellana de Reus
  • Premi al millor producte de la mar: Angula del Delta de l’Ebre. Confraria Pescadors de Deltebre
  • Premi al millor restaurant visitat: Restaurant El Molí del Mallol, Montblanc
  • Premi al millor celler: Adernats, Vinícola de Nulles
  • Mencions especials: Sr. Eduard Boada de Casa Boada de Tarragona
  • Beques de perfeccionament i estada al curs 2018/2019: També es van atorgar dues beques que consisteixen en una estada en un establiment col·laborador i de reconegut prestigi per a realitzar pràctiques de perfeccionament a dos alumnes de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Aquestes han anat a mans de l’alumne de CFGM 3er Cuina-Gastronomia i serveis de restauració : Gerard Delgado Rius i l’alumna de CFGS 2on Agències de Viatges i Gestió d' Esdeveniments : Ouidad Et-Tibary Aanzoul

Galeria d'imatges

IMG_9648.jpg
IMG_9797.jpg
la goleta.jpg

Document Actions