Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Gastronomia Salou

Més de 42.000 degustacions, una trentena d’expositors i nombrosos tallers i activitats, l’excel·lent balanç de la 9a edició de la fira gastronòmica Sabor Salou

dilluns 13 maig 2019

Les xifres de participació consoliden la fira com un dels esdeveniments gastronòmics més importants de la Costa Daurada

La Fira Gastronòmica Sabor Salou, ha repetit aquest cap de setmana l’èxit d’anteriors convocatòries, superant les 42.000 degustacions. La trentena d’expositors i l’assistència massiva a les activitats i tallers programats fa preveure una continuïtat de la fira. L'objectiu d’aquest esdeveniment és el de promocionar la gastronomia dels diferents establiments del municipi, així com donar a conèixer l'excel·lència dels productes del nostre territori.

La fira, que va obrir les seves portes el divendres dia 10 de maig i va concloure ahir diumenge, ha registrant una gran acollida tot superant les xifres de l’any anterior. L’acte de benvinguda, va comptar amb la presència de l’alcalde de Salou, Pere Granados; així com de diversos regidors del consistori; Josep Moreno, President de l’Associació Gastronòmica de Salou; un representant d’INCAVI, entitat que va col·laborar amb la presència d’enòlegs en els diferents tasts de vins que es van realitzar al llarg de la fira.

A més de les millors propostes gastronòmiques, l’esdeveniment va comptar amb altres atractius, com un bon nombre d'actuacions musicals i una interessant i àmplia oferta d'activitats gratuïtes a la carpa central, per on s’han organitzat diferents tallers per a totes les edats. Cal destacar també la posada en escena dels diferents expositors i la col·laboració d’Europa FM.

Sabor Salou va néixer amb l’objectiu d’augmentar la qualitat i la diversitat de l’oferta turística de Salou, així com posicionar el municipi com un referent del turisme gastronòmic, una fita en la que, any rere any, tots els participants es superen tant a nivell de presentació com d’elaboració.

 

Document Actions