Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Gastronomia Salou

Salou reconeix el xef Pep Moreno i el Restaurant Deliranto per incloure el municipi dins la ruta de les estrelles Michelin

dijous 28 novembre 2019

L’alcalde, Pere Granados, ha lliurat una placa al reputat cuiner en cap en un acte institucional al mateix establiment gastronòmic, amb la presència del regidor de Dinamització Econòmica, Hector Maiquez

El batlle ha dit que l’estrella Michelin ‘és un premi a la trajectòria del xef i de tot el seu equip’ i ‘posa en valor la gastronomia de Salou’

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat del regidor de Dinamització Econòmica, Héctor Maiquez, ha lliurat avui, en nom de l’Ajuntament de Salou, una placa de reconeixement al xef Pep Moreno, del Restaurant Deliranto, per l’estrella Michelin rebuda, recentment, a Sevilla.

L’alcalde ha afirmat que la distinció “és la valoració a la tasca feta durant molt de temps i a un professional que veu la cuina com un art, des d’un punt de vista totalment creatiu”. La distinció esdevé “el premi a la trajectòria del xef i de tot el seu equip; posa en valor la gastronomia de Salou i fa possible que s’inclogui el municipi a la ruta de les estrelles Michelin”. Pel batlle, “el salt és molt important” i posa de manifest “el canvi profund en l’àmbit de l’oferta gastronòmica de la ciutat, amb excel·lents professionals i molt bons establiments, amb cuines creatives i preus competitius”.

El mandatari salouenc ha afirmat, també, que “Pep Moreno és un artista que aporta un plus absolutament necessari per a l’estratègia turística que desenvolupem a la nostra destinació, relacionada amb l’oferta culinària”. En aquest sentit, “la gastronomia esdevé un punt clau de l’oferta turística, i no només pels residents i visitants de proximitat, sinó també pels mercats llunyans, que cada cop més aprecien i demanen una cuina de qualitat”.

Finalment, l’alcalde ha encoratjat Pep Moreno i el seu equip a continuar treballant, creant i innovant en l’àmbit de la gastronomia, ja que “anar a Deliranto significa gaudir d’una gran experiència gastronòmica”.

El regidor de Dinamització Econòmica, Héctor Maiquez, ha valorat molt positivament la tasca emprenedora de Pep Moreno al capdavant de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Salou (AEH Salou) i ha dit que “amb la seva generositat i empenta aconseguirem que el nostre municipi sigui un bon referent de la gastronomia a la Costa Daurada”.

Per la seva banda, Pep Moreno ha dit que “seguirem treballant dur i fent les coses el millor que sapiguem. A nosaltres ens han donat un premi per la labor realitzada al 2019. Si tots treballem igual, tots sumem i tots ens ajudem segur que la destinació en sortirà beneficiada i el restaurant i la restauració de la nostra zona serà millor valorada”.

Moreno ha assenyalat que “nosaltres formem part d’un projecte comú integrat per l’Hotel Regente Aragón, Cook & Travel i Deliranto com a cap visible d’alta gastronomia; i el nostre desig per a l’any que ve seria la menció a la Guia Michelin pel Cook & Travel”.

El xef ha agraït el suport de l’Ajuntament de Salou i ha explicat l’emoció que va sentir en rebre les felicitacions de l’alcalde, Pere Granados, i del regidor de Dinamització Econòmica, Héctor Maiquez, el mateix dia de rebre la distinció. També el van fer sentir bé les paraules d’amics i restauradors de Salou i municipis veïns com Reus i Tarragona.

El Restaurant Deliranto (c. Llevant, 7) fusiona l’art culinari amb la creació artística. Els comensals s’endinsen en històries i contes tradicionals, com Alícia en el País de les Meravelles i El Petit Príncep, entre altres, mentre gaudeixen d’una experiència gastronòmica única i es converteixen en infants per unes hores. “La gent s’emociona i comparteix una estona amb nosaltres, mentre es deixa portar per la seva part més infantil”, ha explicat el xef Pep Moreno.

 

Galeria d'imatges

5.jpg
8.jpg
11.jpg
9.jpg

Document Actions